Sy vejledning til Onion 6023- kimono

Kimono efter mønster fra Onion.

Dette mønster har jeg brugt et par gange. Det er fra     http://www.onion.dk/ Første gang syede jeg den i silke. Stoffet er en foræring fra en sød dame i København, som havde det med hjem fra en tur  til Indien. Ret sjovt at tænke på sådan en tur dette stof har været på. Nu er det så havnet ved mig i jylland og blevet til denne korte kimono.

Den er blevet så fin i kanterne. Selvom kanten er taget på skrå, fungerer det virkelig fint og den lægger sig flot til halsen. Jeg har valgt at lave kanten hvor jeg vender stoffet om og bruger bagsiden af stoffet. det giver en fin effekt.

En ret sjov mix, med det fine silke til et par slidte cowboy bukser. Men jeg kan vældig godt lide det. Det får lige en snert af hippie 🙂

 

 

2 kommentarer

 • Kirste Søndergaard

  Hvordan sætter du kanten på til kimonoen? Lader du den gå helt over, det stof der er, eller syr du den på, så der ingen mellemstof er? Ved du hvad jeg mener? Jeg har syet en kimono, og den er ok, men jeg er i tvivl vedr. kanten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   hej Kirsten. Jeg er lidt i tvivl om hvad du mener. Men har du set at jeg har lavet en sy vejledning til denne model ? måske kan det give svar på dit spørgsmål. Prøv at trykke på den undergruppe øverst der hedder sy vejledning, derefter trykker du der hvor der står Onion. Det er en sort kimono med hvide prikker. Prøver lige om jeg kan lægge link ind til det her. http://sygal.dk/2017/09/17/sy-vejledning-til-onion-6023-kimono/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sy vejledning til Onion 6023- kimono