Jakke efter mønster fra Onion. Nr 6025

Nye lamper til sy-rummet fra Armastore

Jeg har fået lavet det dejligste sy-rum hvor jeg rigtig kan boltre mig 🙂 Langs den ene væg har vi sat en bordplade op og derpå står mine 2 symaskiner. Indtil for nyligt har jeg haft 2 lamper fra Ikea. Købt fordi de var pæne og billige. Men de gav ikke så synderlig godt lys. Så jeg har været lidt på jagt efter nogle andre.

Et billede af mit rum . Man kan godt få fornemmelse af at det lyser kun lige ned ved lampen.

Da jeg flere gange har handlet hos et firma der hedder Armastore, kiggede jeg deres side igennem for at se om de havde nogle. Og sørme så…Ikke engang særlig dyre. De er beregnet til industrien, så det burde da borge lidt for effektiviteten af dem.

Jeg fik 2 bestilt lamper og lidt andre småting.Det tog vel en lille uge før pakken kom. Det er 2 af disse jeg har bestilt: https://armastore.eu/hm-99t-haimu-table-mount-led-light-220v-5w

Nu skulle manden min så lige hjælpe med at få dem sat fast. Det kunne jeg nu godt selv have gjort, da jeg opdagede at han bare satte dem fast i det hul i bordpladen hvor alle ledningerne kommer op af 😉  Jeg troede vi skulle til at skære flere huller i bordpladen 🙂

Her er det ved min Bernina. Det giver noget helt andet lys. Den lyser op i et noget større område. Samtidigt kan man dreje den i nærmest alle mulige retninger, hvilket jeg ofte også har brug for, da jeg ikke har andre borde i sy rummet.

Her er det ved min nye sy- og broderi maskine. Den er i øvrigt også købt ved Armastore. Den er stadig så ny at jeg ikke har lært den helt at kende endnu. Jeg kan sy på den , men broderidelen kræver lige at jeg sætter mig mere ind i den. Men jeg er meget glad for den og opdager hele tiden nye ting den kan.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jakke efter mønster fra Onion. Nr 6025