Pyntekant på underkjole

Mine nye symærker

Så kom de endelig… Bestilte dem for 14 dage siden. Jamen altså…jeg synes de er så fine.

Jeg bestilte dem ved Aliexpress og du kan i dette indlæg finde forhandleren af dem. Ca midtvejs i indlægget ligger der et link som du trykker på og så er du det rette sted. Gør det fra en pc, da det er langt nemmere end fra mobil 😉

Der er kommet 1000 stk… hold da op.. jeg bestilte faktisk kun 200 stk, han sendte en mail og spurgte om det var ok med 500 for samme pris. Nu har han så sendt 1000 til samme pris. Det er da vildt.. 270 kr

De er langt finere end jeg forventede. Faktisk havde jeg slet ingen forventninger da prisen var meget lav. Samtidigt vidste jeg godt at risikoen for at skulle betale told var tilstede. Men det slap jeg for.. Kvaliteten virker rigtig god.

Jeg har bestilt dem i beige, men de har et svagt rosa skær, og det gør bestemt ikke noget, jeg er så tilfreds med farven. Størrelsen er 20 mm x 30 mm. Næste gang, og det bliver inden de bliver brugt op 🤣🤣da det nok tager 100 år, vil jeg overveje at bestille dem lidt mindre. De skulle så være 15 mm x 25 mm.

De er vævet og foldet på midten.

Glæder mig så meget til at få en syet ind i næste projekt. Ved tasker etc vil jeg sætte dem i siden, ved tøj i siden eller måske i nakken afhængig af hvad jeg syer.

Jeg kan endnu ikke udtale mig om hvordan de holder i vask, da de kun lige er kommet ind af døren. Men jeg skal nok give en opdate senere 😊

I må meget gerne smide mig en kommentar, hvis i har brug for hjælp til at bestille jeres mærker 😊

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pyntekant på underkjole