Hvordan følger man en blog

Så fik jeg endelig bestilt et nyt glattejern

Uh.. spændende.. Så har jeg bestilt nyt glattejern. Nu glæder jeg mig bare til det kommer.

For en hel del år tilbage købte datteren et GHD glattejern, og så kunne jeg arve det gamle glattejern.  Mit hår er tykt og med noget krøl og fald, så det var dejligt at kunne at begynde og glatte det lidt. Men kort tid efter vandt datteren en super lækker GHD glattejern. Hun havde ikke brug for 2, så jeg måtte låne det ene. .

Det gamle

Men for ca 3 uger siden gik hendes glattejern i stykker og hun ville så gerne have det tilbage som jeg havde lånt. Ikke noget problem, for jeg havde jo gemt mit det gamle og det kunne jeg da sagtens nøjes med igen.

Nej… det kan jeg så ikke. Når først man har prøvet et der er væsentligt bedre, er det svært at gå tilbage til det gamle…

Jeg har  holdt øje med hvor de kunne  have tilbud på GHD, da jeg bare ikke vil give 1000 kr for det.

Idag var jeg så til frisør og vi kom til at snakke om glattejern. Hun fortalte mig at HH Simonsen laver nogle fantastiske glattejern, og anbefalede mig at købe et med bredt glatteområde.

Nu har jeg så lige bestilt et ved nicehair.dk

Modellen jeg valgte ligger i dette link

HH Simonsen Signature Styler

Det har jeg virkelig store forventninger til. Det vejer 240 gram, hvilket er super når man som jeg har kraftigt hår og bruger mere end 5 minutter på det. Slukker af sig selv, en nødvendighed, da jeg altid glemmer at slukke..Tyndt så det kan komme helt ned og få glattet fra bunden af. osv. osv.

Jeg skal nok give en melding senere hvordan det er i brug.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan følger man en blog