Bluse med vingeærme. Model 2

Nye hudplejeprodukter til mig

Jeg har aldrig været særlig god til at passe min hud i ansigtet. Heldigvis har jeg heller aldrig rigtig haft problemer med den. Men jeg kan godt se efterhånden som jeg kommer op i alderen, at det bliver nok ikke ved med at gå 😆 jeg har det der hedder en kombi hud. En midterzone der har lidt tendens til at fedte. Resten er normalt. Jeg har altid haft nemt ved at få pigmentpletter, derfor forsøger jeg at undgå at få sol i hovedet. Mine porer er store, især på næsen og hagen.

For en del år tilbage, under en campingferie i Sydfrankrig, ville jeg forkæle mig selv ved at købe en creme på det lokale apotek. Cremen kostede mere end jeg normalt giver for en creme, men vi var på ferie og havde alligevel brugt så mange penge 🤣 Så jeg købte cremen. Wow aldrig har jeg da haft noget der var så godt. Det bedste var næsten, at uden jeg opdagede det, forsvandt flere af mine pigmentpletter på kinderne. Især en ret stor på ca 1 cm forsvandt. Grunden til at jeg lige præcis husker den, var fordi en kollega havde kommenteret hvad det var for noget jeg havde på kinden, og pludselig var den væk. Da cremen så var brugt op , opdagede jeg at man slet ikke kunne købe cremen i Danmark 😢 øv hvor det var træls.

Nogle år gik og jeg glemte i grunden alt om cremen. Indtil for nyligt, hvor min datter havde købt nogle produkter på et apotek. Det ene produkt var et fransk mærke, som de lige var begyndt at forhandle i Danmark. Det var da det mærke som jeg havde efterlyst 😍Det er meget genkendeligt med den store vindrueklase på deres produkter. Det hedder Caudalie.

 

Så jeg gik i gang med at google mærket. De store apoteker har efterhånden fået mærket ind, men ikke i den by jeg boer i, så jeg fandt det på nettet. Det kan bl.a købes ved beautycos.dk

Jeg har nærmest lyst til at købe alle deres produkter, men er startet ud med 2. Der står flere på ønskelisten, og de vil blive købt undervejs 😘 Jeg har en del tilbage af en anden serie fra noget der hedder Murad, og dem vil jeg lige bruge op først. Men dagcremen, som jeg husker som utrolig god, er købt sammen med en tonique. Der er flere forskellige at vælge imellem, den jeg har valgt hedder Vinoperfect. Dagcremen er oliefri, virker sammentrækkende på store porer og mindsker pigmentpletter. Den indeholder samtidig faktor 20. Det anden produkt en rensevand, der skal bruges når man har vasket sit ansigt med en sæbe. Den hedder Lotion tonique hydratante

Jeg har endnu ikke købt en rensesæbe, men den står selvfølgelig på min ønskeliste, sammen med nogle andre ting 😉. Min ældste datter bruger rensesæben, og siger den er rigtig god. På ønskelisten står  bl.a deres øjencreme og læbepomade

Faktisk kunne jeg blive ved med en liste så lang 🤣 Kunne tænke mig at prøve deres serum og deres masker, eller deres bodylotion. Prøv at kigge deres produkter igennem, der er virkelig meget der kunne friste.

Uh, jeg glæder mig til at få det i brug og håber det er lige så godt som jeg husker det😍

2 kommentarer

 • CharlotteR

  Serien kan købes i Magasin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Tak for tip 👍 Dog har jeg et godt stykke vej til den nærmeste Magasin 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bluse med vingeærme. Model 2