Badedragt til ældstedatter

Festival bumbag til mænd

Jeg har nu syet  festival bumbag til mine 2  piger og nogle af deres veninder. Den er blevet rigtig godt modtaget og allerede blevet indviet på den første festival. Nederst i indlægget er der et billede af nogle af pigerne😊

Gratis mønster til tasken, til print, ligger i dette link

Men jeg havde også lovet min svigersøn, at han skulle have en. Den skulle dog gerne være lidt mere maskulin. Jeg prøvede mig lidt frem med nogle skitser og endte ud med at sy denne. Det er min mand der leger model, da svigersønnen ikke har fået den endnu. Han har dog godkendt modellen 😁

Jeg har ændret ganske lidt på det oprindelige mønster. For at gøre den mere maskulin har jeg lavet mønsteret med 2 skarpe hjørner, men bibeholdt de øverste runderinger. Ellers ville det bliver træls at bruge lynlåsen. Remmen er noget bredere og derfor er de små stykker for enden af remmen gjort tilsvarende bredere. Billedet nedenunder viser de ændrede mønsterdele.

De små stykker der holder remmen er sat på, så den ene sidder i toppen af tasken og den anden sidder på  siden.

Remmen er ret bred. Det er faktisk en rem, der ikke blev brugt , fra en gammel sports taske. Den er vel ca 4-5 cm bred. Den havde også en skulder beskytter i gummi, og den har jeg valgt at beholde. Den er med til at give tasken et maskulint udseende.

Remmen er væsentlig længere end til pigerne, men den kan  reguleres.

Lynlåsen er stadig 25 cm som i de andre tasker. Men jeg har valgt at rykke den ca 5 cm , så den ikke sidder  lige på tasken mere. Igen med til at give den et andet udtryk.

Indeni er der en ekstra lomme, hvor jeg har genbrugt en gammel rustik lynlås og selvfølgelig slipper han ikke for mit logo 😆Dog sidder den indeni.

Bagpå er der sat en ret sej knap på, som kan hindre langfingrede i at åbne tasken. Knappen er købt sidste år i Prag til 1 krone 😁

Tasken hænger rigtig godt på kroppen. Den kan uden problemer rumme solbriller, pung, mobil og et par andre småting. Lige det man har brug for til en festival..

Jeg synes det er lykkedes ret godt at gøre den mere maskulin og sporty.

Jeg synes det er dejligt at man med små ændringer kan bruge et mønster igen og igen. Det er kun fantasien der sætter grænser 😘

Som nævnt øverst i indlægget synes jeg i lige skal se et billede af ældstedatter og et par af hendes veninder. Det er fra den sidste dag på Northside og var vist en ret kold fornøjelse 😆

Tre søde og glade piger med deres  festival bumbag 😘 Så kan jeg da se de har taget dem i brug 😁

Håber i kan bruge indlægget som inspiration og smid gerne en kommentar 😊

 

 

 

4 kommentarer

 • victoria andersen

  Hej. Jeg må sige at du i DEN GRAD er lykkedes med at få den tilpasset ‘det maskuline look’ især gør det en utrolig forskel at lynlåsene er af de brede og kraftige slags. Og så er jeg vild med detaljen med knappen, virkelig godt fundet på:):):)
  hilsen Victoria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej Victoria. Tusind tak for din søde kommentar 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil Steiner Bruun

  Jeg nyder virkelig alle dine skønne ting, mønstre, forklaringer mm.
  Det er faktisk pga dine mønstre, indlæg mm, at jeg nu har syet flere tasker. 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej Bodil. Sikke en dejlig kommentar, tak skal du have 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badedragt til ældstedatter