Trusser på samlebånd

Natkjole syet efter gratis mønster fra So Sew Easy

Jeg har for længe siden syet en blondetop til yngstedatteren. Har du lyst til at læse det indlæg, ligger det her i link

Det er et gratis mønster fra  https://so-sew-easy.com/

Tanken var, at jeg også ville prøve mønsteret til mig selv, men der kom ligesom hele tiden nye ideer ind over. Nu var planen så at sy en ny natkjole til mig selv, og så kom jeg i tanke om at måske kunne jeg bruge top mønsteret til det formål. Jeg har syet den i en smal strækblonde og en viscosejersey

Mønsteret kan du gratis downloade her i link

Der er i øvrigt rigtig mange andre spændende mønstre og flere der også er gratis på So Sew Easy

Jeg har valgt at sætte jersey bag bryststykkerne. Den bliver derved lidt mere tækkelig og jeg kan godt lige rende en tur ud på terrassen og nyde morgenkaffen.

Bagpå er der et lige blondestykke.

Stropperne er nogle bh stropper som jeg havde liggende fra et andet projekt. Det nederste stykke var en rest jersey jeg havde liggende og derfor kunne jeg ikke give den mere vidde. Ved den næste lader jeg sidesømmene skråne mere udad.

Jeg har syet den i størrelse M. Mønsteret går op til XL. Den næste vil jeg rette en anelse i bryststykkerne, da den er en lille smule for stor over brystet. Men jeg tænker som natkjole er det nok meget behageligt at den ikke sidder for tæt. Den vil også være meget sød som underkjole og så skal jeg da selvfølgelig have den syet som undertrøjer til vinter. Helt klart noget pænere end de toppe jeg ellers bruger om vinteren som undertrøjer.

Dette billeder viser jeg kun for at i kan få indtryk af at den også vil være pæn som undertrøje, samtidigt viser det hvor pænt den sidder over brystet.

Jeg har sovet i den en enkelt nat og kan sige den fungerer rigtig fint som natkjole. Man kan se min topmave, og det er selvfølgelig derfor den skal have lidt mere vidde næste gang..

Til sidst et billede bagfra, så i også kan danne jer et indtryk af hvordan den sidder bagpå.

Et rigtig godt mønster, som jeg håber i har fået lyst til at eksperimentere med. Kig ind på So Sew Easy og se hvad de ellers har af mønstre.

Rigtig god fornøjelse

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trusser på samlebånd