Halsedisse til voksne. Gratis mønster og vejledning

Bumbag efter gratis mønster på nettet

For lang tid siden så jeg et gratis mønster på en bumbag på nettet. Jeg gemte link og fik endda printet mønsteret. Men havde ikke lige anledningen til at sy den og heller ikke tiden. Det har jeg nu og derfor er den lige blevet syet.

Det er ikke et mønster jeg selv har lavet, så det kan jeg ikke tage æren for. Det har en ung dygtig mand. Han har lagt mønsteret ud på sin blog, som man kan printe og han har også lavet en rigtig god video tutorial dertil. Han har lavet flere gratis mønstre som ser virkelig spændende ud, så tag et kig rundt på hans blog, mikosantoso.wordpress.com 

Mønsteret til tasken ligger i dette link

Indvendigt  bliver tasken  syet med et kantebånd for at afslutte de rå kanter. Det er som sådan fint og nok også det nemmeste. Men jeg føler nu ikke det er helt den rigtige måde at gøre det på, så jeg har forsøgt mig med en anden metode. Faktisk samme metode som jeg bruger ved mit eget mønster på bumbag, og det fungerer rigtig fint. Jeg vil i første omgang blot henvise til indlægget  hvor det er beskrevet hvordan Sygals bumbag bliver lavet. Så se  Miko`s video igennem først og læs derefter mit indlæg i link, så burde det kunne give dig en ide om hvordan du skal gribe det an.

Tasken er syet i en kraftig bredriflet fløjl købt i Stof og stil i Esbjerg. Ideen med at tage forstykket på skrå, fik jeg fra en pude de havde udstillet, hvor de netop havde lavet den effekt og det så super godt ud. Det stribede bånd til remmen er ligeledes købt i Stof og stil. Indvendigt er tasken foret med mønstret 100 % bomuld

Jeg har valgt at lave en skulder rem med regulering og karabin kroge. Det gør at remmen kan tages af og bruges til andre tasker. Jeg kunne også finde på at lave flere remme i forskellige farver, og så er det nemt at skifte udtryk på tasken ved blot at skifte rem. Hov, opdager lige at remmen har fået vendt sig, men pyt det er en mindre detalje. Jeg har et symærke, men det synes jeg slet ikke passer til tasken. så der skulle lige forsøges at laves noget med paplæder og farve. Det bliver nu nok pillet af igen..

Et rigtig godt mønster, dog synes jeg tasken er stor. Nok lige til den store side til mig. Derfor har jeg forsøgt at printe mønsteret i 90 %. Normalt printer man det i 100 %. Var meget i tvivl om man blot kunne ændre på printerindstillinger, men det kan man godt. Så næste taske skal inden længe klippes i mindre størrelse, og så tænker jeg der kommer lidt mere om hvordan den syes mht foret indeni.

Håber du kan bruge indlægget som inspiration.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halsedisse til voksne. Gratis mønster og vejledning