Sykursus. Hvorfor nu det !

En modedille på t-shirt, men lidt sød.

I øjeblikket siger moden, mærker på tøjet. Ja, det har vi jo set længe, men nok ikke lige placeringen af dem… Begge mine piger på 21 og 24 år arbejder i en tøjbutik, og følger derfor en del med i moden og dens tendenser. I øjeblikket er det blevet en stor dille at der skal være mærker på tøjet, lige placeret på.. brysterne. Ikke et mærke, men to..

Bluserne bliver revet væk , næsten før de bliver pakket ud. Flere mærkevarefirmaer laver dem også, og de er ikke billige.  Da de kom hjem og fortalte, at nu skulle jeg i gang med at sætte sy mærker på deres t-shirt, var jeg noget skeptisk. Der blev handlet kirsebær, isvafler, kaktusser og vandmeloner fra stof og stil.

Ikke nemt at blive fotograferet, når vores hund Tarsan også vil med på billedet .

Hm.. må nu sige at når man er et ungt menneske, ja så er det da faktisk en lidt sjov og spøjs dille. Tag bare en t-shirt og sy to mærker på… Det går jo ikke så galt de kan da tages af igen, når modedillen er forbi..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sykursus. Hvorfor nu det !