Underkjole i mønster fra pppp.dk

`Roadtrip` med yngstedatter

Fridag på en mandag, og det er så heldigt at yngstedatter er hjemme på påskebesøg. Så den skulle da lige bruges til en biltur til Videbæk , derefter ned til Skjern, Varde og Bramming før vi igen landede i Vejen. Både datteren og jeg elsker at køre rundt i genbrugsbutikker og finde lidt gammelt skrammel…

Jeg var så heldig at Stof-sycenter i Videbæk havde et af deres berømte garagesalg. Så jeg havde overtalt datteren til at vi skulle starte med at køre derop. En tur på 1 time og 20 minutter. Vi ville stå op kl 8 og køre kl. 8.30. Butikken åbnede kl. 10. Men ak ak.. jeg havde ikke fået stillet vækkeuret til sommertid, så det betød at vi først vågnede kl. 8.45.

Men vi kom hurtigt afsted. Ned forbi en bager efter frisk kaffe,  rundstykker og juice. Halvvejs fra Videbæk gjorde vi holdt og spiste morgenmad. Derefter gik turen igen videre mod Videbæk.

Garagesalg i Videbæk bliver holdt et par gange i året og er ved at være noget af et tilløbs stykke. Det var det også denne gang. Der var godt nok mange mennesker. Jeg ville prøve at holde mig til at det ikke måtte tage mere end en time, men tror det skred lidt.

Jeg fik købt nogle lækre rester til både mig selv og et par stykker til datteren.

Denne her gang gjorde jeg da sørme i de blå farver.

Der var mange forskellige stoffer og heldigvis ikke så mange i jersey. Jeg kan godt lide at der er lidt af hvert. Der havde også mange fine bånd. Det bliver købt efter kilo. Man får det vejet og betaler så 50 kr pr. kilo.

Lynlåse og nogle bh stropper blev det også til. Syntes det er nogle rigtig fine ting imellem. I den store rulle øverst er der 250 meter 😉 Det skulle nok række til nogle år ….

Ovenpå i butikken kørte de med 25 % rabat på alle stoffer. Så en hurtig tur derop blev det også til. Datteren og jeg fandt det flotteste ternede stof.

Det øverste skal blive til bukser til datteren og det nederste skal blive til en spencer til mig. Det er fast stof med lidt stræk i.

Derefter gik turen videre ned til Skjerns genbrugsbutikker. Derfra videre til varde. I genbrugsbutikken i varde fandt vi de lækreste tasker. Den sorte til datteren, den brune til mig. De ser meget nye ud og er i skind. De skal lige have en tur med en klud, så ser de ud som helt nye. Den brune er er mærket Belsac. Vi gav den nette sum af 45 kr for dem begge to…

Åh jo det blev da også lige til 4 burda blade i en af butikkerne til  hele 4 kr for alle 4..

Nu var klokken ved at være mange og vi skulle altså også lige nå forbi Bramming til Dethe.

Hos Dethe-stoffer skulle vi købe til en ny badedragt til datteren. Jeg havde for nogle dage siden syet en badedragt til hende, og den var blevet virkelig fin. Men vi følte begge to at der var en lidt uheldig placering af en blomst, så vi var enige om at der skulle syes en ny.

Det er en rigtig flot gul farve, og Dethe har lovet at den ikke bliver gennemsigtig…Det lyse stof skal bruges til skridstykket. Stoffet får nu lige lov at ligge lidt, da jeg har nogle andre projekter på listen først. Det er jo heller ikke sommer endnu…

Jeg glæder mig til at komme igang med stofferne, men nu skal de lige vaskes først.

I Bramming spiste vi en sandwich før turen gik mod Vejen. Kl. 18 var vi hjemme igen. En lang dejlig dag..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Underkjole i mønster fra pppp.dk