Jakke efter mønster fra Onion. Nr 6025

Nye lamper til sy-rummet fra Armastore

Jeg har fået lavet det dejligste sy-rum hvor jeg rigtig kan boltre mig 🙂 Langs den ene væg har vi sat en bordplade op og derpå står mine 2 symaskiner. Indtil for nyligt har jeg haft 2 lamper fra Ikea. Købt fordi de var pæne og billige. Men de gav ikke så synderlig godt lys. Så jeg har været lidt på jagt efter nogle andre.

Et billede af mit rum . Man kan godt få fornemmelse af at det lyser kun lige ned ved lampen.

Da jeg flere gange har handlet hos et firma der hedder Armastore, kiggede jeg deres side igennem for at se om de havde nogle. Og sørme så…Ikke engang særlig dyre. De er beregnet til industrien, så det burde da borge lidt for effektiviteten af dem.

Jeg fik 2 bestilt lamper og lidt andre småting.Det tog vel en lille uge før pakken kom. Det er 2 af disse jeg har bestilt: https://armastore.eu/hm-99t-haimu-table-mount-led-light-220v-5w

Nu skulle manden min så lige hjælpe med at få dem sat fast. Det kunne jeg nu godt selv have gjort, da jeg opdagede at han bare satte dem fast i det hul i bordpladen hvor alle ledningerne kommer op af 😉  Jeg troede vi skulle til at skære flere huller i bordpladen 🙂

Her er det ved min Bernina. Det giver noget helt andet lys. Den lyser op i et noget større område. Samtidigt kan man dreje den i nærmest alle mulige retninger, hvilket jeg ofte også har brug for, da jeg ikke har andre borde i sy rummet.

Her er det ved min nye sy- og broderi maskine. Den er i øvrigt også købt ved Armastore. Den er stadig så ny at jeg ikke har lært den helt at kende endnu. Jeg kan sy på den , men broderidelen kræver lige at jeg sætter mig mere ind i den. Men jeg er meget glad for den og opdager hele tiden nye ting den kan.

 

2 kommentarer

 • LoneSigurdsson

  Hej! Jeg har osse købt samme lampe som dig i Armastore…måske har jeg ikke sat den rigtigt sammen/op Lampen har et “tippeunkt”, så den falder ned.(: Kender du til det? mvh
  Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej Lone. Jeg tænker ikke man som sådan kan sætte den forkert sammen eller op. Jeg synes du skal sende dem en mail, evt optage en lille video hvor de kan se hvad der sker med lampen. De er meget søde til at svare tilbage. Du skal bare skrive på engelsk.Jeg er meget glade for mine. De går ret stramme, men jeg har fundet ud af det ingen ulempe er, da jeg aldrig har problemer med at de flytter sig, trods at mit bord kan hoppe lidt når jeg syer med overlockeren.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jakke efter mønster fra Onion. Nr 6025