Sådan reparerer du huller i jeans

Nyt grej til mobilen

Jeg tager en del billeder af de ting som jeg syer. Oftest har jeg det på, da det giver et bedre indtryk af modellen. Men det er et værre bøvl at tage billeder. Enten  står mobilen på mit strygebræt eller også kalder jeg på min mand og så må han agere fotograf. Nu kan jeg næsten klare mig selv og tage billeder på en meget nemmere måde.

Jeg bestilte nemlig i søndags et stativ til mobilen og en lille dims til at udløse mobilens kamera. Det blev som sagt bestilt på nettet søndag og tirsdag morgen blev det afleveret ved min dør. Var meget spændt på om det virkede… og det gør det.

Det er bestilt ved noget der hedder coolpriser.dk og kostede 159 kr for stativet og 39 kr for den lille dims. Så for små 200 kr er man selvhjulpen 🤣

Stativet kan passe til de fleste mobiler og kan købes på nettet  her og den lille dims her

Stativet kan trækkes ud til 106 cm og så sættes mobilen fast øverst. Den kan drejes i alle vinkler.

Den lille dims holder du i hånden og så kan du ellers bare skyde alle de billeder du vil. Det er virkelig genialt.

Det er sikkert ikke det mest professionelle udstyr man kan få, men det passer til mit behov og pengepung. Det gør det væsentligt nemmere at tage billeder og i grunden meget sjovere…😉 Jeg glæder mig til at tage billeder af det næste jeg syer.

Det er ikke nogen stor investering og måske syntes du det er noget du kan bruge. Smid gerne en kommentar om hvad du siger til det 😊

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan reparerer du huller i jeans