Sy selv en tablet-pude

Mit jule fest-tøj

Mit jule fest-tøj er måske så meget sagt… Det er ikke så julet, men med glimmer er det alligevel ret festligt. Jeg regner nu også med at bruge det når julen er ovre. Et sæt, som man har det så behageligt i. Intet strammer og der er plads til at spise alt for meget mad i det 😆🤣

Blusen er syet i en glimmer jersey fra Stof og stil i Esbjerg. Meget behagelig at have på. Men utrolig nem at trække tråde ud i, dog er de nemme at trække ind på bagsiden igen.

Mønsteret er fra Alt om Håndarbejde  nr 09/2014. Et rigtig godt basis mønster på en sweatshirt med raglan ærmer.

Jeg har brugt det samme stof som rib ved ærmer, hals og i taljen. I halsen flanede den ganske lidt, derfor trak jeg en tynd rund elastik igennem kanten. Nu sidder den helt perfekt.

Bukserne er syet i et let stykke stof fra Stof 2000 i Kolding. Det virker som silke men er 100 % polyester. Lidt glat kvalitet og det krøller slet ikke. Alligevel behagelige at have på. Mønsteret er fra Onion og et jeg tidligere har syet . Det ligger i et indlæg er her

Er lidt stolt over hvor fint mønsteret passer sammen foran. Mere held end forstand, da jeg ikke tog hensyn til det, men blot ville have det passede mønster vandret.

Jeg har ændret på mønsteret. Foran skulle der være et læg, det har jeg  ladet være med at lave. Der er blot sat en længere linning på og trukket elastik igennem linningen. Jeg har lavet dem 1,5 cm højere i taljen, da jeg kunne huske de var en anelse for lave i højden. Nu er de helt perfekte.

Næsten umuligt at se, men bukserne har skrålommer.

Det er så dejligt et sæt at have på. Muligvis kommer jeg ikke til at bruge blusen så meget, da jeg ikke helt er til glimmer. Men bukserne kommer jeg til at få stor glæde af.

Håber du kan bruge indlægget som inspiration.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sy selv en tablet-pude