Udsalg ved Makerist.de

Mit nytårstøj

Mit nytårstøj blev så godt nok et af de hurtige sæt. En ide jeg fik i nat 😆 Jeg går altid i ret pænt/kedeligt tøj og skejer sjældent ud. Det vil jeg så gøre i aften 🤣. Vi skal nu ikke til en stor fest, men være sammen med et hold gode venner på vores gade hvor vi boer. En hyggelig og stille aften. Jeg havde en rest liggende som jeg egentlig ville sy en kjole i. Men nu skulle det lige prøves med et par shorts og en top. For mig en ret utraditionel sæt til aftenbrug. Den kunne godt på afstand ligne en kjole.

Stoffet er en rest fra Videbæk og er noget vævet polyester. Det er meget elastisk og ligesom crepet i striberne. Det var en billig rest,så skidt med om det ikke bliver brugt mere end denne ene aften. Jeg synes nemlig selv det er  lige pjattet nok med shorts til mig 🤣 Men hvis man ikke har lov nytårsaften at være lidt anderledes, hvornår søren må man så 😆

Mønsteret jeg har brugt er et buksemønster fra Onion. Omtalt i et tidligere indlæg her 

Jeg har blot undladt læggene foran og syet en linning på. I linningen er der syet en bred elastik.

Toppen er klippet på fri hånd, hvilket jeg ellers ikke plejer at gøre. Men det skulle gå hurtigt,da jeg kun havde nogle timer til at sy. Alle kanter på blusen er blot siksakket og derefter bukket om med en stikning. Absolut ikke en løsning jeg syntes er pænest. Men i mangel af tid, blev det sådan denne gang. Stoffets struktur med den crepede effekt i striberne, gør at halskanten ligesom bølger lidt, selvom den både er klippet og syet lige. Men den flaner ikke. Så jeg tror det er en virkning der ikke kan undgås i dette stof. Dog vil jeg overveje at lave halsen om så den i stedet får en belægning, lavet i noget mere jævnt og ensartet stof.

Noget kortere end jeg plejer at gå i. Men da det er shorts føles det ok.

Faktisk kunne jeg ikke lave dem længere, da jeg ikke havde mere stof.

Tænker det måske godt kunne bruges til sommer, hver for sig. Især shortsene tror jeg kunne være super at have med i en kuffert til lidt pænere brug under en ferie.

Ja, så vil jeg blot til sidst ønske jer alle et rigtig godt nytår 😘

Pas godt på jer selv og tak for at har kigget med på min blog i 2018. Håber i fortsætter med at læse med i 2019 også 😊

19 kommentarer

 • Cat

  Nøjjj!! Jeg kan ikke sy overhovedet, men nu har jeg lånt en masse bøger på biblioteket, min mors 30 år gamle symaskine, og bestilt noget fritid. Jeg håber, jeg en dag bliver i stand til at lave SÅDAN en flot sæt til mig selv som du har på..! Jeg har så mange ideer. Tak for dejlig inspiration =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Ih tusind tak for din søde kommentar 😍 Din mors symaskine er garanteret af den slags som slet ikke laves mere. De lavede bare kram førhen. I dag skal det hele være så fancy, og holder slet ikke så længe mere. Nyd din maskine og gå bare løs i sy verdenen. Mange af tingene vil du opdage er slet ikke så svære som de måske ser ud til. Klø på, måske bliver det første ikke som du vil have det, det prøver vi andre også stadig væk, men så har du fået læring og det er vejen frem 😍 Mangler du projekter til at starte op på, er der rigtig meget på bloggen som du kan bruge. Overvej bl.a Easy-peasy tasken, som er et godt begynderprojekt. Rigtig god fornøjelse

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cat

   Mange tak for svar!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   😊👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Doris Nielsen

  Super flot sæt. Perfekt til en høj slank pige som dig. Rigtig godt nytår til dig, jeg elsker at følge dig og få inspiration og gode sy fif.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej Doris. Mange tak, det var sørme en sød kommentar 😘 Også rigtig godt nytår til dig 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnetteI

  Flot sæt. Du kan sagtens gå i shorts. Tak for en dejlig blog. Glæder mig til at følge dig i 2019. Godt nytår til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorte larsen

  Super fine shorts, de klæ¨r dig. Tak for al din inspiration i 2018.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorte larsen

  Det er meget fine shorts og de klæ¨r dig. Tak for al din inspiration i 2018.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Mange tak Dorte, og tak fordi du følger bloggen 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Laursen

  Det er da et vildt fint sæt. Du er bare så dygtig. Det er så dejlig en måde du forklarer tingene på og dine billeder er taget så man forstår det.
  GODT NYTÅR

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Nørby Nielsen

  Super flot sæt, kan sagtens passe til andre lejligheder. Klæder dig iøvrigt rigtig godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Molin nielsen

  Wow wow, så utrolig stilig med shorts og topp og du har smukke ben for shorts 😁 god idė og den hapser jeg lige og ser, om jeg er lige så modig som ud er 🤭 Riktig godt nyttår og igjen, takk for dine flotte og gode sytips og mønstre! Glæder mig til å følge dig i 2019 ❤️Mvh Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej Lisbeth. Mange tak skal du have. Kast dig blot ud i det😊. De er så dejlige at have på. Jeg tror de også vil gøre sig godt med en lidt kraftigere strømpe og korte støvler, dertil en stor sweater,og så kunne man bruge det til hverdagsbrug. Dejligt at høre du følger med 👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CharlotteR

  Det er super fint og klæder dig godt. Godt Nytår til dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg ved Makerist.de