Bumbag med mellemfoer

Hvordan følger man en blog

Nu har jeg haft min blog i næsten 2 år. Af og til spørger folk mig hvordan man kan følge bloggen. Indtil nu har mit svar været, aner det ikke 😆 men du kan følge min facebook side og på den måde holde dig ajour med nye indlæg. Tja det er nok ikke så smart at jeg ikke engang  selv ved hvordan det fungerer… Anede ikke hvilket billede jeg skulle starte mit indlæg med, så det blev dette, ikke særligt kreativt 🤣

Så med dette indlæg vil jeg prøve at vise hvordan man kan følge den. Fordelen ved at følge min blog, er at man får besked på mail når der ligger nyt. På facebook kan et opslag nemt forsvinde hvis man er medlem af mange grupper eller har trykket syntes godt om til meget. Så forsvinder et opslag blot i mængden. Hvis du får mange mails, er der så godt nok også risiko for at den forsvinder der 🤣 Men jeg får ikke så mange mails, så ved mig ville det være en fordel med en reminder på mail. Men det er helt op til dig. Du kan også på den måde følge flere blogs hvis der skulle være andre der har vagt din interesse. Der ligger rigtig mange gode blogs, dog om alt andet end syning.. jeg har i alt fald ikke fundet nogen endnu 🤔

Nå, men til dig der gerne vil følge min blog, kommer her en lille vejledning på hvordan man gør. Jeg har jo stadig min facebook side sygal, hvor du også kan følge mig, og det er jeg rigtig glad for du gør 😘 Så dette skal blot ses som endnu en mulighed.

Jeg giver vejledningen fra pc, og kan være i tvivl om det ser anderledes ud på mobil.

Jeg skærer det nok ud i pap, men det er sådan jeg selv bedst forstår det 😆

Men først skriver du bloggersdelight.dk i søgefeltet. Så kommer du ind på deres hjemmeside.

Den ser sådan ud. Øverst oppe i højre hjørne står der opret bruger ( ved min sorte pil )

 

Tryk på , opret bruger, og så kommer der et nyt billede frem.

Det skulle se sådan ud.

I det grønne felt står der, opret din bruger nu. Pilen har jeg sat på for at vise dig hvor det er 🤣

Tryk på det grønne felt og så kommer der et billede op som ser sådan ud.

I det øverste flet, lige under opret en bruger, skriver du din mailadresse og nedenunder skriver du din kode. Sørg endelig for at vælge en kode som du kan huske 🤣jeg taler af erfaring 😂

Derefter er det at trykke på det grønne felt med opret bruger og du er hermed oprettet..

Så finder du min blog sygal.dk og nu kan du trykke på feltet hvor der står følg blog.  Du kan følge lige så mange blogs du vil 😘

Jeg bliver rigtig glad, om du vil følge min blog, men det er bestemt helt frivilligt og der er ingen tvang 😘

Indlægget er opstået ved at jeg ikke engang selv vidste hvordan man følger en blog 😆 Nu ved jeg det..

Håber du kan bruge det ..

6 kommentarer

 • Lena

  Tak. Du har nogle rigtig gode indslag. Jeg bruger dem meget. Jeg synes jeg får dem jævnligt. Men er det kun mails ? Jeg går ind på din blog via mail og det fungerer fint.
  Jeg vil da lige tjekke på via mobil, for det bruger jeg. Jeg har ikke PC. Håber jeg får det hele 🙂
  Men tak for gode indslag. Jeg kunne godt tænke mig noget med lommer/lynlåse/linninger m/lynlås (hvordan man afslutter fra lynlås og linning) kraver (skjorter) og hvordan man sætter foér i ting. Ja det er mange ting …. håber det er ok jeg spøger. Jeg er ikke så god til at læse mig til det, så er rigtig glad for billederne sammen ned teksten. God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej Lena. Hvis du får mail om nye indlæg på bloggen, så er du helt sikkert meldt til, enten ved bloggersdelight eller bloglovin. Dejligt at høre du bruger bloggen. Der kommer helt sikkert noget på på linninger og lynlås etc. Men desværre tager tingene lidt tid for mig, da jeg har bloggen ved siden af mit job. Men hold øje og pludselig er der noget om disse emner. I øvrigt har jeg syet en skjortekjole fra Stof og stil, der mener jeg at du kan se vejledning på en typisk skjortekrave og manchetter. prøver lige om jeg kan lægge link ind. https://sygal.dk/2018/09/20/skjortekjole/
   God dag også til dig og tak for at du følger 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg følger dig gennem blogloving.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Ih Eva, det er jeg glad for at høre 😊 jeg kunne forestille mig det fungerer nøjagtig som Bloggers Delight ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Hansen

  Hvorfor er der alle de reklamer ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   hej Jette. De er desværre et nødvendigt onde. De er på alle blog uanset størrelse. Det er dem der gør jeg kan have en blog, ellers skulle jeg betale for support, da jeg ikke selv har en dyt forstand på pc 😆 Jeg har ikke selv nogen indflydelse på dem og kan ikke fravælge dem. Min blog er min hobby, og jeg har efterhånden lært at ignorere reklamerne. Kunne det så bare være nogle som var sy relateret og ikke om fodsvamp og andre dumme ting 🤣🤣 Håber du bærer over med dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bumbag med mellemfoer