Min nye multi-taske

Update på mit nye glattejern

I et tidligere indlæg skrev jeg om, at jeg endelig havde fået bestilt et nyt glattejern. Ikke et GHD , som jeg ellers har sværmet omkring,men et HH Simonsen. Indlægget ligger her 

Nu er det vist på tide at jeg giver en tilbagemelding om hvordan det er gået. Jeg har nu haft den i knap 1 måned. Den er købt ved nicehair

Jeg er meget begejstret… Den lever helt op til mine forventninger og mere til. Lad mig starte med den lange ledning. Næsten 3 meter lang. Det giver en vis frihed til også lige at bevæge sig lidt rundt imens man glatter. Glattejernets flader er brede, jeg har ikke været vant til så bredt, så pludselig går det godt nok noget hurtigere i mit kraftige hår.

Den er mega hurtig til at blive varm. 5 sekunder og den viser 160 grader. Det er den temperatur jeg synes passer til mit hår. Den kan godt gå højere op.

En rigtig god ting er at den ikke bliver særlig varm i enden af jernet. Jeg tror som sådan godt man kan brænde sig på den, men ikke i enderne hvor man sagtens kan røre ved den.

Her er den 160 grader og jeg har ingen problemer med at røre enderne.

Der er 5 års garanti på den. Det synes jeg faktisk må sige lidt om dens kvalitet, da de må forvente der ikke opstår problemer i de år.

Nu er det ved mig sådan med garantier, at jeg aldrig kan huske hvornår jeg køber mine ting. Jeg er rimelig god til at gemme bon. Men det er lidt bøvlet at lede efter en bon for derefter at konstatere at varen er ældre end jeg huskede det og garantien derfor ikke gælder. Nemmere var det hvis man kunne se datoen på varen og derfor hurtigt kunne se om det var værd at lede efter bon.

Jeg har simpelthen sat et mærke på glattejernets ledning med dato for købet. Hvis det bliver aktuelt at finde bon, så ved jeg da hvilket år jeg skal lede efter. Det kan nemlig som regel altid betale sig at reklamere, hvis varen går i stykker inden garantiens udløb.

åh og jeg behøver vel ikke nævne at den glatter håret  så det virkelig bare er helt blankt og glat. Mit hår er ret genstridig, der er en del naturligt fald/krøl i det, men med dette glattejern bliver det virkelig så  glat 😁 Jeg er meget glad for den. At den så også var på tilbud er jo heller ikke så ringe.

Jeg glæder mig faktisk til min ældste datter kommer hjem, hvor hun skal prøve den. Hun har nemlig erklæret at intet er bedre end hendes GHD, men jeg er nu overbevist om hun vil opdage den her er mindst lige så god og endda bedre 😁

 

 

4 kommentarer

 • Birgit

  Har du en forklaring på, hvorfor der ikke vises billeder på din blog når der klikkes på læs mere samme problem har jeg på min IPad- Har set på Pinterest at der er mange spændende ting på din blog, men uden billeder er det vanskeligt. Har aldrig stødt på samme udfordring så jeg har ikke selv nogen ide om, hvad jeg kan gøre – håber der er et klogt hoved et sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   hej Birgit. Det kan skyldes at du går ind via en anden browser. Prøv at skifte til Google Chrome. Jeg ved fra andre at det har løst problemet. Helt hvad årsagen er til det, bliver jeg dig svar skyldig. Skriv meget gerne lige igen om det hjælper 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgit

   Tak for hurtigt svar. Du har ret, Google Crome gør det muligt at se billederne – det kan man så bare ikke hente på en Apple IPad, men så må der jo findes andre løsninger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Dejligt at det lykkedes. Jeg ved at min ældste datter har en Apple Ipad hvor hun har Google Crome, så det må kunne lade sig gøre 😊 jeg har lige fået at vide af min datter at du bare skal downloade det 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye multi-taske