Update på mit nye glattejern

Er min blog sikker ?

Jeg vil skynde mig at sige, at det er den…Flere har sendt mig mail eller besked om at de ikke tør gå ind på min blog, da der øverst står at min website ikke er sikker. Andre går måske ind, læser det, og tænker gad vide hvad det betyder.

 

 

Jeg var faktisk også selv meget i tvivl om hvad det betød. Men nu er det undersøgt, og i kan være ganske rolige.. Bloggen er helt sikker.

Hvis du trykker på ikke sikker, kommer dette frem

Det betyder kort, at jeg ikke har en SSL-certifikat installeret. En sådan certifikation gør at personfølsomme oplysninger krypteres, såsom dit kreditkortoplysninger etc.

Men da du aldrig  skal indtaste dine kreditkortoplysninger etc på min blog,  jeg sælger jo ikke noget..har det derfor  ingen betydning for dig.

Lovgivningen siger at hjemmesider der behandler personfølsomme oplysninger skal have denne SSL-certifikat installeret. Så da jeg ikke behandler sådanne oplysninger skal jeg ikke have en sådan installation.

Så jeg håber, du nu føler dig mere tryg ved at gå ind på min blog 😊

I øvrigt vil jeg da så også lige til sidst sige en stor tak for at du følger min blog. Det sætter jeg stor pris på 😘

 

3 kommentarer

 • Christina

  Hej,
  Lige så snart du har en kommentarfelt, som denne, hvor du indtaster din E-mail, så vil jeg sige det er personfølsom information og du burde have et SSL-certifikat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej Christina.Det kan du sagtens have ret i. Jeg har ikke selv forstand på det. Men Jeg er nødt til at forholde mig til hvad it eksperterne ved Bloggersdelight fortæller mig. De er en af Danmarks største blog udbyder og burde have styr på det. Hvis du kigger rundt på andre hjemmesider så står der faktisk ved de fleste at de ikke er sikre, endda på mange danske hjemmesider hvor du kan bestille varer. Det virker til gengæld mærkeligt. Så når it support siger at jeg ikke behøver det, så tænker jeg det er som det skal være. Prøv evt at gå ind på nogle af de store blogs, såsom Mascha Vang eller lign. der får du samme besked om at siden er usikker, og jeg tænker da de om nogen ville have haft SSL-certifikat hvis det var nødvendigt. Håber ikke det vil afholde dig for at kigge rundt på bloggen fremover 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Din side er ikke sikker siger min PC med røde skrift. Men det hindrer ikke mig i at kigge på din side for jeg bliver så inspireret for får lyst til at lave både dit og dat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på mit nye glattejern