Kjole syet efter Onion 2078

Min nye sy-taske/mappe

Tja, jeg ved altså ikke rigtig hvad jeg skal kalde denne taske/mappe. Hos mig skal den bruges til noget af mit sy-grej når den står på sy-hygge hos veninden, eller når jeg deltager i et sy-kursus. Men jeg kan også se at den kunne være flot til tegneredskaber, strikkepinde eller noget helt andet. Den er nem at tage med sig, da den har håndtag, men samtidigt er den ikke større end den sagtens kan smides ned i en stor håndtaske.

Den har været rigtig sjov at sy. Dog er der en hel del ting jeg vil gøre anderledes til den næste. Der skal være plads til min store saks. Lommerne skal have et lille læg, så der bliver mere `rum`i dem. Remmen omkring tasken skal syes fast ( Det her var faktisk bare en hurtig løsning..) Det grå ensfarvede der holder tasken oprejst, skal sidde i den anden side, så kan man nemlig bruge `pølsen`til nålepuder. Den sidste side er syet i hånden, den skal jeg lige have fundet en anden løsning på, da det var for bøvlet.. Men alt i alt fungerer tasken rigtig godt.

Indeni tasken er der puttet en ringbind, som jeg har klippet i stykker.

Yderstoffet på tasken  bliver syet med et lag skum, hvilket giver den et lækker blød finish.

Tasken bliver bare syet som en stor pose, hvor mappesiderne så bliver skubbet ind i. En stikning holder hver enkelt side på plads.Det kræver dog at man er lidt nøjagtig for at få det stramt.

Hjørnerne og hanken er læder rester fra en gammel jakke.

Når du åbner tasken ser den sådan ud. Der er polyesterfiber i `pølse`kanten.

Det grå stykke er kun syet fast i den ene side og kan derfor vippes ud.

Det foldes så rundt, og bliver det stykke der gør at tasken kan stå selv.

Man kan lave lommer lige som man lyster afhængig af hvad man skal have i tasken.

Den anden side valgte jeg at lave et par store lommer. De skal bruges til linealer, papirer og mønstre.

Og så fandt jeg ud af at den også sagtens kan bruges til at holde min tablet… Så hvis man overnatter på et kursus, ja så kan man da lige se en film. Eller hvis man skal se noget på nettet, samtidigt med at man syer. Ofte bruger jeg at kigge på bloggen imens jeg syer, da jeg også selv har gavn af mine vejledninger 😁

Denne model kunne sågar bruges som tablet taske, hvis man undlader alle lommerne og laver den i en størrelse der  passer til sin skærm. Måske en enkelt lomme til ledning og oplader. Ja, mulighederne er mange.

Håber du kan lide tasken, og kan bruge indlægget som inspiration. 😊

Smid gerne en kommentar om hvad du synes om den.

 

 

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjole syet efter Onion 2078