Overall med brede ben

Nye ting bestilt på Aliexpress

Måske kender du Aliexpress ?

Hvis du ikke gør, kan det være farligt at læse mit indlæg 🤣🤣 for den kan virkelig snuppe både din tid og dine penge 😂 Det kan sammenlignes med en markedsplads, hvor du kan handle fra et væld af forskellige fabrikker og virksomheder. Der er gode varer og der er dårlige varer. De kommer fra hele verdenen. Priserne er som regel meget lave. Men du kan også få varer som du ellers ikke kan finde i Danmark. Det kan være en god ide at google Aliexpress og lige læse lidt om det.

Jeg køber nu ellers sjældent varer på nettet, da jeg helst kan lide at mærke på sagerne 😃. Samtidigt er det godt at støtte danske butikker. Men det skal siges at jeg køber temmelig meget i fysiske butikker, og derfor har jeg nu ikke nogen skrupler med at købe forskellige småting på nettet.

Når jeg handler på Aliexpress bruger jeg altid mastercard. Hvis der skulle dukke nogle problemer op omkring betaling, skulle det efter sigende være meget nemmere med det kort.

Jeg har lige bestilt disse clips hos Aliexpress. De er super gode når man syer tasker. Faktisk er de næsten ikke til at undvære. De bruges når man arbejder med tykke materialer eller med læder. Alle de steder hvor det giver problemer at bruge nåle. Jeg købte for længe siden en pakke med 10 stk hos Stof og stil. Men man kommer godt nok ikke langt med 10, derfor har jeg nu bestilt 50 stk og til en lidt anden pris.

Jeg har bestilt dem her

Jeg har handlet før på Aliexpress, og har endnu til gode at være stødt ind i problemer. Ofte kan det tage nogle uger før varen kommer, men de er altid kommet frem. Jeg går som oftest efter at få det fragtfrit og holder mig til små beløb. Hvis noget ikke stemmer med det bestilte kan man skrive tilbage til dem og bede om afslag eller returnering af varen.

Jeg bestilte også noget stof, og det er lige kommet med posten i dag.  100 % bomuld og er 150 cm bredt. Utrolig fint i farverne. Det var dog ikke den farve jeg havde bestilt. Men det skrev jeg til dem og bad om 50 % afslag. 2 dage efter var beløbet sat ind på min konto 😉 Stoffet skal bruges til nogle toilettasker. Jeg bestilte det  her

Jeg forsøger så vidt muligt at blive under 80 kr for hver enkelt bestilling, da jeg har hørt nogle sige, at det er bagatel grænsen for hvornår der kommer told på. Samtidigt går jeg så også altid efter  gratis fragt. Jeg har som sagt bestilt gennem Aliexpress før, og jeg er endnu aldrig blevet taget i tolden, men en gang skal jo være den første gang 😆

Jeg bestilte mine symærker ved Aliexpress og det kan du læse mere om i dette link

Tidligere har jeg købt dette stof.

Det virker som en bomuld viscose og er ret fin i kvaliteten. Jeg købte 1 meter til en top, men har endnu ikke fået syet noget af stoffet.

Det kan købes her i link

I øjeblikket syer jeg del tasker. Det betyder jeg har brug for lynlåse. Jeg har købt rigtig mange både i Videbæk, da der stadig var butik der, men også i Stof og stil. Nu har jeg ledt på Aliexpress og fundet nogle der både er billige og har en god længde til tasker. Denne her i link er f.eks 25 cm lang og vil kunne bruges i min festival taske. Du får 5 stk for hvad jeg plejer at give for 2 lynlåse. Igen kommer der ingen fragt oveni.

Jeg faldt også over en sælger der har flere ting som man skal bruge hvis man syer undertøj og badetøj. Her bestilte jeg bl. a noget sort badestof. Der er mange fine farver, men nu gik jeg jo så efter sort 😆 Stoffet  ligger her i link

Bare vær opmærksom på at det sælges i yard og ikke i meter. 1 Yard svarer til 91 cm mener jeg, men det står faktisk længere ned ved sælgeren.

Elastik med silikone fandt jeg sørme også. Det skal bruges til kanter i bikini og lign.  Igen til fornuftig pris og uden fragt. 10 meter, så har jeg da vist til et par stykker. Det ligger her i link 

Og så er jeg lige gået helt amok i tilbehør til bh`er og badetøj. Jeg har bestilt låse, strop tilbehør og gummi elastik. Jeg har lige syet en sort badedragt, og der kunne jeg se at det hvide gummi elastik faktisk godt kunne skimtes igennem, så nu har jeg bestilt det i sort. Puha.. nu har jeg så ikke lige styr på om jeg kommer over smertegrænsen som er på de 80 kr før der kommer told på. Men jeg satser…

Gummi elastik til badetøj fandt jeg her i link

Samme firma har alt muligt spændende til syning af undertøj etc. Mange af tingene er varer som i grunden kan være rigtig svære at finde i Danmark.

Nu skal man bare væbne sig med tålmodighed. Jeg er godt klar over jeg er sent ude til denne sommer, men så har jeg det da til næste års produktion af badetøj.

 

4 kommentarer

 • Lisbet Nielsen

  Jeg har også handlet på Aliexpress i hen ved 5 år. Aldrig problemer. Købt mange blonder, foldeelastikker, clips som dine, meget tingeltangel 🤣 osv. Kommer varen ikke får man straks refusion. Som du skriver noget ikke den bedste kvalitet, men det meste til syning mm er rigtig fint 😊 Jeg betaler med Paypal og der er heller ingen problemer her. 👍 Handler selvfølgelig også mest herhjemme, men engang imellem må man da gerne fordybe sig i alle “herlighederne” hos Aliexpress 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelise

  Jeg har også købt diverse småting til mit sygrej, ikke hos dem men hos Wish, det har også været ok. Noget er aldrig nået frem, men jeg har fået pengene retur 5 min efter. Jeg har også altid holdt mig under de 80 kr, men hvis man bestiller 3 ting, bliver de sendt fra 3 forskellige butikker, derfor når man ikke op på de 80 kr.. I løbet af næste år, skulle der hvis man bliver enige ude i den store verden, blive ændret på portoreglerne fra Kina, så man ikke mere kan få den meget billige fragt. Men indtil da, er det da meget sjovt st finde nogle fine ting til billige penge. Også jeg har købt clips, både store, mellem og små og jeg elsker dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   hej Annelise. Uha så må vi da hellere få bestilt lidt flere småting før de ændrer fragt 😆

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overall med brede ben