Sommertop i chiffon efter et gratis kjolemønster

Denne top er lavet i tyndt fastvævet stof. Den er meget hurtig at lave , selvom den i grunden ser svær ud. Den er lavet over et kjole mønster, som ligger gratis i dette link. Men kortet af så forstykket er 50 cm. Samtidigt er der lagt 2 cm til i den øverste kant på forstykket og bagstykket. Det er fordi at mønsteret oprindeligt er lavet til jersey. Når man laver den i fast stof får man brug for lidt mere højde i ærmegabet. Derfor skal de 2 cm lægges til . Den kan sagtens bruges nede på skulderen, men jeg føler mig nu bedst tilpas hvis den kommer op på skulderen 😉

2 thoughts on “Sommertop i chiffon efter et gratis kjolemønster

  1. Hej, Tror du jeg kan modificere dette mønster, til med lange ærmer og uden flæse?
    Tak for mange fine indlæg og svar:-)

    1. hej Lotte. Hm.. det tror jeg umiddelbart ikke du vil kunne. Det vil kræve ret meget ændring. Jeg vil forslå at du finder et mønster som mere ligner det du går efter. Prøv at kigge ind på pppp.dk eller Alt om Håndarbejdes hjemmeside. Der ligger rigtig mange fine og moderne mønstre som man ikke lige finder andre steder. Og mange tak for din søde kommentar 😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *