Genbrugsbutikker

Jeg elsker genbrugs butikker…  Elsker at snuse rundt og finde `guld`  blandt en masse rod og skrammel 🙂 Elsker at finde noget, som jeg slet ikke viste jeg manglede, og som har en historie. Heldigvis har jeg også en datter, som er lige så skør med gammelt skrammel.

Det er ikke noget hyggeligere end at holde en fridag med datteren og køre rundt til vores foretrukne steder. Desværre, for os, ved genbrugsbutikkerne også efterhånden hvad ting er værd, og det sker jævnligt at nogle lækre sko eller noget andet må blive stående, når priserne kommer over 100 kr. Men desto større er vores glæde, når vi finder noget der virkelig er for billig til at lade stå.

Sidst vi var afsted, mødte dette syn mig på Frelsens hærs lager i Esbjerg. Uha , det var svært ikke at slæbe dem alle med hjem, men hvad søren kunne jeg bruge dem til. I tankerne så jeg alle de giner det kunne blive til, hvis man polstrede dem efter sine mål. Der var virkelig mange  fine iblandt.

(Genbrugsbutikken ved Frelsens hær i Esbjerg)

Du kan finde rigtig mange gode ting i genbrugs butikkerne. Ting du også kan bruge når du syer. Jeg finder ofte mønstre, stoffer eller syblade, såsom Burda.  Et nyt blad koster vel omkring 80 kr, som brugt koster de omkring 5 kr. Sidst fandt jeg ikke mindre end 18 stk. Haps haps, så lå de i min kurv.  Ærmebrætter ser jeg næsten hver gang, og hvem kan da lige undvære sådan en. De mangler bare noget nyt betræk. En gammel symaskine er jeg stadig på jagt efter, de dukker sjældent op 😉

Jeg vil nævne nogle steder som er vores foretrukne, men ellers googler du bare genbrug og finder dine egne steder.

Et par tips… spørg i genbrugen hvornår de får nye varer ind. Ofte er det om mandagen, men det kan være forskelligt. Har du mulighed for det, så er det den dag du skal komme. I større byer er priserne generelt højere, men udvalget er også mere spændende. Det bedste er hvis man finder sin egen lille uopdagede genbrugsbutik, men det bliver sværere og sværere, da det er blevet en modetrends at handle genbrug 🙂

Stor butik med mange varer. Storegade 225 6705 Esbjerg Ø

Den største butik, men også den dyreste. Ravnevej 2,6705 Esbjerg Ø

Her finder vi altid noget. Tømrervej 12, 6800 Varde.

Der vil blive lagt flere steder ind, når vi finder flere `guld`steder  🙂

Til sidst vil jeg ønske jer god jagt..

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *