Nederdel efter Onion nr 3035.

Hæklet nusseklud.

Inden længe kommer der småfolk i min datters svigerfamilie. Det bliver en stor begivenhed . Min datter og svigersøn glæder sig til at blive tante og onkel. De går begge op i det og kan slet ikke lade være med at kigge på børnetøj og legetøj 🙂 Min datter har aldrig hæklet før, så jeg syntes det var lidt af en mundfuld da hun viste mig et projekt hun var gået i gang med. Men med en ordentlig portion tålmodighed  lykkedes det hende at få lavet den sødeste nusseklud.

Den er hæklet i bomuldsgarn og opskriften er et gratis mønster. Den er blevet så fin og nuttet. Syntes det er ret sejt gået når man ikke har hæklet før. Nu skal kluden bare pakkes fint ind og så er den klar til babyen melder sin ankomst. Næste projekt er vist noget med en rangle der skal hækles..

Opskriften kan bruges til flere forskellige nusseklude, men  grundopskriften er den samme. Husk at læse copyright nederst på linket..

https://www.jordemoderstrik.dk/single-post/2016/08/25/Nusseklud—Gratis-opskrift

 

 

1 kommentar

  • Sanne

    Hold nu op hvor er den altså bare kær 🙂 mega godt gået af din datter og tak for opskrift 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nederdel efter Onion nr 3035.