Hæklet nusseklud.

Inden længe kommer der småfolk i min datters svigerfamilie. Det bliver en stor begivenhed . Min datter og svigersøn glæder sig til at blive tante og onkel. De går begge op i det og kan slet ikke lade være med at kigge på børnetøj og legetøj 🙂 Min datter har aldrig hæklet før, så jeg syntes det var lidt af en mundfuld da hun viste mig et projekt hun var gået i gang med. Men med en ordentlig portion tålmodighed  lykkedes det hende at få lavet den sødeste nusseklud.

Den er hæklet i bomuldsgarn, og er blevet så fin og nuttet. Syntes det er ret sejt gået når man ikke har hæklet før. Nu skal kluden bare pakkes fint ind og så er den klar til babyen melder sin ankomst. Næste projekt er vist noget med en rangle der skal hækles..

Opskriften kan bruges til flere forskellige nusseklude, men  grundopskriften er den samme.  Jeg har intet med opskriften at gøre og forhandler den heller ikke. Men du kan finde en e-hæfte i følgende link til køb af opskriften.

https://jordemoderstrik.com/products/e-haefte-jordemoderstriks-samlede-haekleopskrifter

 

 

3 thoughts on “Hæklet nusseklud.

    1. Hej Merethe. Åh det bliver spændende at blive bedste. Jeg glæder mig til den dag kommer. Jeg kan desværre ikke sende dig opskrift da den ikke er min. Indlægget er 5 år gammelt, og dengang fandt min datter opskriften på nettet. Den var gratis. Nu er siden desværre ikke tilgængelig mere og heller ikke gratis. Jeg har dog fundet ud af at opskriften kan købes til ganske få kroner på denne hjemmeside https://jordemoderstrik.com/products/e-haefte-jordemoderstriks-samlede-haekleopskrifter
      Rigtig god fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *