Bluse i stof fra Stof og Stil

For et godt stykke tid siden købte jeg 3 meter af dette stof i Stof og stil. Det er det blødeste isoli, med en tyk og vamset bagside. Så lækkert. Men har ikke lige haft tid til at sy noget i det. Nu nærmer julen sig og det kunne være tid at få syet en hyggebluse til juledagene.

Det skulle være en simpel bluse, da stoffet er så vamset som det er. Derfor faldt valget på et mønster som jeg tidligere har brugt. Det er gratis mønster, lige til at downloade.

Du finder mønsteret ved at trykke på det link som er i et tidligere indlæg. Jeg har også skrevet lidt om mønsteret og det er nøjagtig på samme måde at denne bluse er blevet syet. Indlægget kommer du til ved at trykke på nedenstående link.

http://sygal.dk/2017/12/bluse-i-isoli-stof-fra-stormdkdesign-com/

Ribkanten er købt i stof 2000. Lidt svært at se, men den sidder også forneden på blusen.

Halsen har jeg givet en syning for at få sømrummet til at ligge nedad.

Den er utrolig dejlig at have på. Nu skal der så bare lige syes 2 mere… en til hver af min døtre 🙂

Den bliver da hyggelig at tulle rundt i , i juleferien.

Opdatering:

I julen blev der så lige syet 2 mere af slagsen til mine voksne piger. De ville dog gerne have en anden ribkant. Den yngste ville gerne have med glitter, den ældste uden. Jeg havde en stribet rib, som jeg havde købt i Stof og Stil. Den er med rosafarvede striber. Til den ældste vendte jeg bare ribben om, så den ikke glitrede så meget. Den fik jeg desværre ikke taget billede af før hun igen tog til Århus.

Lidt svært at se , men den rosafarvede stribe er med glimmer.

Ved hals kanten forsøgte jeg at få flest muligt rosa striber, da yngste datter elsker glimmer..

Og så fik jeg da også lige lov til at lægge et billede af min datter ind 🙂

Det er et utrolig godt mønster og det kan ændres i det uendelige. Det er kun fantasien der sætter grænser 🙂

 

2 thoughts on “Bluse i stof fra Stof og Stil

  1. De er hver for sig så flotte. Fik du virkelig tre bluser ud af 3 meter? Hvad hedder bladet, er det en særudgave, eller kan jeg måske finde det på biblioteket? Synes det er et stort arbejde at lime mønstre sammen, så hvis jeg kunne slippe lidt nemmere om ved det, ville det være rart 😉

    1. Hej Ingelise. Mange tak. Ja, fik uden problemer problemer 3 bluser ud af de 3 meter. Men det var så også 150-160 cm bredt.Bladet var et man fik udleveret gratis på kreativ messen i Fredericia. Mange troede det blot var et reklameblad, da der ingen mønsterark var med, men jeg opdagede at det var meningen at mønstrene skulle downloades. Jeg tænkder det burde være et blad man kan låne på biblioteket. Nederst på mønsteret står der Burda, så måske man også kan finde det i deres blad. Ellers skulle du overveje at skrive til dem og høre hvilket blad du kan finde den i. Der står nemlig i bladet at det er en samling af deres bedste kreative projekter, så lyder det som en der har været der før. Håber det lykkedes for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *