Stofkøb på ferien til Alanya

Som i sikkert er ved at være klar over, er jeg lidt af en stof-narkoman. Heldigvis er det ikke de skadelige stoffer, men de bløde af slagsen 🤣 Så det går  ikke så galt, allerhøjest lidt pladsproblemer eller lommesmerter 😂 Vi har lige været en uge i Alanya, hvor man kan handle skønne stoffer til meget fornuftige priser. Samtidigt kan man få  farver og mønstre som man måske ikke lige har set herhjemme.

Dette blev min beskedne fangst denne gang. Jeg havde besluttet mig på forhånd at jeg ikke måtte købe så meget. Samtidigt havde jeg denne gang min mand med på tur, og han skulle ikke udsættes for flere timers ventet, imens jeg kiggede stoffer 😘 Så det blev til lidt power shopping i butikken. Det er svært at se på billedet, men de 4 øverste er strik og jersey, alle med uld i. Den næste er blomstret i mørk grøn og er fin vævet viscose. Den sidste er en lidt crepet polyester og også vævet. De koster alle ca 40 kr pr. meteren. Synes lige i skal se de 2 mønstrede lidt tættere på.

Uh de er fine, og som altid fortryder jeg at jeg ikke købte mere 😘

De øverste bliver til noget vintertøj, men lige helt hvad, ved jeg ikke. De blomstrede skal være en kimono og en kjole, tænker jeg. Men det er nu sket før at jeg ændrer mening undervejs.

I skal lige have et par billeder af butikkens udvalg.

Sørg for at kigge oppe på de øverste hylder hvis du går efter jersey. Denne gang lå de nemlig der.

Sådan ser butikken ud udefra. Den syner ikke af meget, men den er dyb og der er et stort udvalg.

Jeg har tidligere lagt et indlæg ind om hvor denne butik ligger. Men jeg har også konstateret at det er svært at finde den. Rent faktisk måtte min mand og jeg også lede efter den, trods at jeg har været der en del gange. Vi gik derhen flere gange, fordi jeg ville kunne beskrive placeringen bedre denne gang. Men det var godt nok min mand der fandt den nemmeste vej…

Igennem Alanya ligger en bred stor vej, hvor der ligger butikker på begge sider. Den ligger langs med stranden. På den ene side af vejen ligger Starbucks, hvis du kan finde den, er du allerede godt på vej. Jeg tænker, du kan spørge de lokale hvis du ikke lige kan finde den. Men på den modsatte side, ca 200 meter fra Starbucks ligger der en stor firkantet bygning.

Billedet er taget om aftenen, så i dagslys ser den nok lidt anderledes ud. Men i venstre side af billedet kan du sy ryggen af en person, gå op langs bygningen i den side. Ca 200-300 meter ligeud og så ligger stofbutikken på højre side. Billedet nedenunder viser med den røde pil hvilken vej du så går på og den grønne baldakin er butikken.

I øvrigt hvis du fortsætter længere op af vejen og drejer til højre ligger der en stofbutik mere, men jeg er personlig ikke så vild med den butik, da jeg har oplevet at ekspedienten var lidt ubehagelig. Men hvis det ikke afskrækker dig, syntes jeg du også skal kigge ind i den.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om Alanya og vores bud på hvad du kan opleve på ferien, kan du trykke her og læse et tidligere indlæg.

Håber du får en rigtig dejlig ferie i Alanya 😘

3 thoughts on “Stofkøb på ferien til Alanya

  1. Den første du omtaler var jeg i . den var ret svær at finde men den anden så jeg Ikke så den må jeg på jagt efter næste gang

    1. Den ene er meget lille og hvis det er varmt kan man slet ikke overskue at gå ind i den 😆 Den anden er noget større og med et ret flot udvalg til meget billige penge. Sidst jeg var dernede fandt vi en meget nem vej til butikken, da min mand så mente, at så kunne jeg også selv gå derhen 😁 Ved ikke om du har læst det indlæg ? eller lægger jeg lige link ind til det. Hvis du går efter den ret specielle bygning der hedder Brandbox, der ligger på den store shoppegade er butikken meget nem at finde
      http://sygal.dk/2018/10/20/stofkoeb-paa-ferien-til-alanya/

  2. Adressen på butikken Bursa Ucuz Kumas Pazari er Şekerhane, Eczacılar Sk. No:20, 07400 Alanya/Antalya, Tyrkiet. Hvis man kopierer adressen ind i google maps, finder den butikken.
    Den vej, der henvises til (med Starbucks og Brandbox) er Atatürk Cad = hovedgaden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *