2-delt sæt i jersey. Bukser efter model 7

Dette stof har jeg haft liggende i et år. Datteren havde det med hjem i en rygsæk fra Afrika sidste år. Jeg bliver så glad når jeg ser stoffet. Tænk, hun har rendt rundt dernede og ledt efter stof til hendes mor 🙂

Jeg har syet et sæt der ligner en del, dog en anden top og i andet stof. Mønsteret til bukserne findes her på bloggen.Se dette indlæg  http://sygal.dk/2017/05/2-delt-sommersaet-i-jersey-i-str-40/ De er mega hurtige at sy, da der ingen sidesøm er. Jeg tænker de tager 1 ½ time maks. De er så dejlige at have på, og man kan sagtens gøre dem noget smallere i benene, hvis man ikke er til de brede ben.

Toppen er lavet over mit grundmønster til kjole. Den vælger jeg ikke at lægge ind på bloggen , men kan bruges som inspiration. Stropperne er tynde og runde. Der ligger vejledning her på bloggen hvordan du laver dem. Se indlægget her http://sygal.dk/2017/06/tynde-stropper-spaghettistropper/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *