Skrædder lineal og andre goder sager

2-delt sæt i jersey. Bukser efter model 7

Dette stof har jeg haft liggende i et år. Datteren havde det med hjem i en rygsæk fra Afrika sidste år. Jeg bliver så glad når jeg ser stoffet. Tænk, hun har rendt rundt dernede og ledt efter stof til hendes mor 🙂

Jeg har syet et sæt der ligner en del, dog en anden top og i andet stof. Mønsteret til bukserne findes her på bloggen.Se dette indlæg  https://sygal.dk/2017/05/2-delt-sommersaet-i-jersey-i-str-40/ De er mega hurtige at sy, da der ingen sidesøm er. Jeg tænker de tager 1 ½ time maks. De er så dejlige at have på, og man kan sagtens gøre dem noget smallere i benene, hvis man ikke er til de brede ben.

Toppen er lavet over mit grundmønster til kjole. Den vælger jeg ikke at lægge ind på bloggen , men kan bruges som inspiration. Stropperne er tynde og runde. Der ligger vejledning her på bloggen hvordan du laver dem. Se indlægget her https://sygal.dk/2017/06/tynde-stropper-spaghettistropper/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skrædder lineal og andre goder sager