Skrædder lineal og andre goder sager

Så kom min skrædder lineal i dag. Nøj hvor er den fin. Nu glæder jeg mig til at tegne mønstre op. Jeg har været på nogle sy kurser og det var altid denne lineal der var i brug. Firmaet jeg købte den ved, har jeg handlet med før. Jeg har også købt billige Kai sakse, målebånd og nåle. Deres symaskine nåle er rørende billige, så der er købt rigeligt ind.

https://armastore.eu/

Tjek siden ud. De har mange forskellige ting. Faktisk så har de også et par gode sy maskiner, som er væsentligt billigere end i Danmark.

Du kan trygt handle hos dem. Det er et estonisk firma, men meget professionelt. Da det er indenfor EU kommer der ingen told og skat oveni deres priser. Handler du for 20 euro kommer der heller ingen fragt oveni, og tro mig… det kan du sagtens handle for 🙂   Fra du bestiller til du får dine ting går der ca 10 dage.

 

8 thoughts on “Skrædder lineal og andre goder sager

 1. Hej Gitte. Har prøvet at handle på Armastore.eu. og har kun fået bekræftelse på betaling og reg.no. Plejer der at følge udskrift af ordrebekræftelse ? eller kan man gå ind efterfølgende og se sin ordre ?.
  Undskyld denne henvend. men er lidt usikker på dette. Første gang jeg prøver dette og kan forstå du er rimelig drevet i det. Oprettet mig som guest.
  På forhånd tak
  Anita Pjengaard

  1. Hej Anita. Du har gjort helt rigtigt. Jeg plejer også at bestille som gæst. Nej du får som sådan ingen ordrebekræftelse. Jeg mener at du får en besked når varen er afsendt. Der går ca 10 dage før du har det. Hvis de har mangler på din ordre skriver de til dig med nogle alternativer, som du kan sige ja eller nej til. Jeg skal også selv have bestilt flere ting hos dem, bl.a deres quilte lineal. Syntes også deres symaskiner lyder spændende. Nogle af dem er næsten til halv pris af hvad de koster i Dk. Skriv endelig igen hvis der er noget du er i tvivl om

   1. Hej.
    Tak for alle de gode idéer og vejledninger 🙂
    Jeg kendte ikke til den syshop, men det er kommet jeg til. 😀
    Har nu også bestilt fra dem, og jeg oprettede mig som kunde, og fik derfor en ordrebekræftigelse med det samme, og da ordren var afsendt (næste dag) også en mail med link og pakkenr, og så jeg kunne følge forsendelsen.
    Pakkenr. kan også søges hos PostNord, så har man lidt mere fornemmelse af, hvornår pakken når frem.
    De bedste syhilsner fra Lise

    1. hej Lise. Mange tak for din kommentar 🙂 Ja det er et godt og billigt sted at handle. Super med din besked om hvordan du gjorde. Tænk, jeg opretter mig som gæst hver eneste gang jeg handler der 😉 da jeg ikke vidste hvordan jeg ellers skulle gøre det. Så mange tak, nu blev jeg også klogere 🙂

 2. Kunne godt tænke mig at vide hvordan du fandt din teflon trykfod på Ebay, har prøvet men fandt ikke noget, desværre

  1. hej Connie. Jeg bruger nu mest Aliexpress og der søger du blot på teflon sewing foot. Ved ikke om det virker, men lægger lige et link ind hvor man kan købe den, men om den passer på din maskine, ved jeg ikke. Men så har du lidt at gå efter. https://www.aliexpress.com/item/32893656758.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4db3b604ZXTqf3&algo_pvid=8c4a47af-a35b-4e70-a713-2f521447ad6c&algo_expid=8c4a47af-a35b-4e70-a713-2f521447ad6c-29&btsid=c1b9b2bf-e3f8-4a13-ab75-b3826c8d5a1b&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4,searchweb201603_52

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *