Bluse med rullekrave lavet i mønster fra pppp.dk

Denne blusevar så simpel og enkel, at jeg da lige klippede til 2 på en gang.. Tja , det skal man så ikke gøre når man ikke har prøvet mønsteret før. Jeg har tidligere syet flere mønstre fra  http://pppp.dk/  og var derfor ret sikker på at den passede. Men nej… Den er lige til den stramme side.

Men det skal siges, at jeg føler det er min egen skyld. Som i kan se på billedet, sidder den faktisk godt. Det er bare stoffet der er forkert. Jeg tænker den skal laves i noget rib lignende stof som er mere tyndt og elastisk. Jeg syntes også den er lige til den korte side. Men det er jo i grunden også klart, at når den sidder stram på mig, kravler den lidt op.

Kigger man på det billede som jeg bestilte efter, kan man  også godt se at det er en ret kort model.

Så op på hesten igen. Jeg må finde noget andet stof og lave den i. De to bluser kommer en tur til Århus og forhåbentligt i brug hos en af mine piger 😉

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *