Bluse i velour. Mønster fra Stof og Stil.

Jeg har for noget tid siden syet en kjole i velour som skulle bruges til julefrokost.  Stoffet er købt hos

https://stingogstoffer.dk/shop/frontpage.html?gclid=EAIaIQobChMI5qmst4251wIVzpPtCh2dhQAPEAAYASAAEgIA2fD_BwE

Utrolig lækker mørkeblå velour, med et meget flot skær. Det gav en del stof i overskud fra kjolen og måske kunne det give til en bluse med korte ærmer. Jeg har tidligere syet en kjole i et mønster fra Stof og Stil, og vidste at den også kunne syes som bluse. Så mønsteret blev fundet frem og så blev der krydset fingre om der var stof nok.

Det gik lige…Det blev model c, men med korte ærmer. Bagstykket måtte jeg lægge den anden vej, men mærkeligt nok ses det slet ikke når jeg har blusen på. Den skulle helst ikke blive for fin, da den skulle kunne bruges til dagligbrug, og gerne til jeans. Derfor gik jeg mine gemmer efter for bånd og faldt over et bånd som jeg tidligere har købt hos Stof og Stil. Det er en færdig ribkant i en lidt grov kvalitet. Det er armygrøn, med en sort stribe, men det sagtens gå til det mørkeblå velour, som næsten også ser sort ud.

Blusen er hurtig syet, uden nogen dikkedarer.

Det er meget nemt at bruge båndet, som bare skal holdes lidt til i kanten.

Ærmekanter og nederst på blusen blev syet med dobbeltnål.

Det er utrolig svært at tage billeder af velour. Men håber i kan se hvor fin kvaliteten er.

Et styk bluse, frisk fra symaskinen.

Den er så dejlig at have på, dog vil den være for kold på mit arbejde uden en trøje uden over. Jeg opdagede så lige at min nye trøje , syet i Onion mønster, passer så fint til blusen, da der er mørkeblåt mønster i den. Helt perfekt til arbejde. Hvor er det dog dejligt når man kan udnytte sit stof så godt ;-).

Et dejligt og praktisk sæt. Blusen kan gøres mere fin ved at sætte en nederdel og smarte sko til..

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *