Turen gik til London i 2018.

Så har min bedre halvdel og jeg  tilbragt et par skønne dag i London, sammen med et hold nære venner og deres familie. Tiden gik alt for hurtigt og vi nåede slet ikke at se alt det som vi ville. Men det gode ved det er, at så er vi jo nødt til at vende tilbage til byen igen 😉 Jeps, vi er nødt til at have en tur mere til London.. Shopping, sightseeing og fodboldkamp var blot nogle af tingene på programmet.Der blev sørme også tid til at besøge en gade med stofbutikker..

Inden turen havde jeg været inde på bloggen Skaberlyst og læst lidt omkring stofkøb i London. Et utroligt godt indlæg, som er meget interessant at læse igennem. Derfor viste jeg så nogenlunde hvor gaden med alle stofferne  skulle ligge 😉 Den hedder Goldhawk Road. Den nemmeste måde at komme dertil er at tage undergrundsbanen til stationen Shephards Bush.  Når man kommer op fra undergrundsbanen går man til højre ca 200 meter, derefter lige frem ca 100 meter, og så ligger gaden der. Den er meget nem at finde. Så ligger butikkerne ellers side om side, som perler på en snor 🙂

Se lige hvor glad man kan se ud for at finde stofbutikkerne :-), så er man da vist sygal…( I øvrigt ligger der til venstre for undergrundsbanen et giga stort indkøbscenter. Den største jeg nogensinde har set, den hedder Westfield)

Den første butik vi gik ind i var Misan West. Det ligner meget en dansk butik, men med et helt andet udvalg. Næsten intet jersey, men masser af faste stoffer i de lækreste kvaliteter. Prisniveauet var bestemt ikke afskrækkende, men går man efter billigt er det ikke det rette sted.

Fantastisk udvalg hvis man går efter uld og lækre kvaliteter.

De andre butikker var mere rodede og krævede længere tid for at finde de gode varer. Ellers skal man bede om hjælp, da jeg er ret sikker på, at de helt har styr på hvad de har på lager. Butikkerne mindede mere om dem som jeg har været inde i , i Tyrkiet.

Det kan virke voldsomt med alle de ruller. Flere af de øverste så ud som om de var på vej ned fra reolen.

Hvis man går efter stoffer til gala og fest kjoler, tror jeg næppe man finder større udvalg.

Flere af butikkerne havde både kælder og 1.sal med stoffer. Ofte lidt rodet, men meget venligt personale.

Tiden smutter meget hurtigt når der skal kigges stof, og jeg kunne sagtens have brugt en dag eller to i butikkerne. Men da vi kun havde 2 hele dage i London, valgte jeg at skimme deres varer igennem og powershoppe 🙂 Så må det blive til mere en anden gang hvor der kan afsættes længere tid til denne gade..

Gaden er helt sikkert et besøg værd. Bare det at se flere stofbutikker ved siden af hinanden er et særsyn. Priserne er meget som herhjemme. Jeg vil dog sige, at jeg købte en rest uldstof til 120 kr, og det har jeg så lige set herhjemme næsten magen til , til 299 kr pr. meter. Så nu ærgrer det mig lige lidt, at der ikke røg et par rester mere i kufferten.

Ikke det vilde indkøb, men meget lækre kvaliteter. Det blomstrede er en tynd luxus jersey lignende kvalitet . Det stribede er uld med lidt stræk i, og det gulbrune er en lækker denim. Udvalget kan overvælde en, så mest optimal ville nok være at afsætte 2 dage til formålet. En dag til at orientere sig om udvalget og en dag til at beslutte sig for hvilke der skal købes.

Næst gang skal der helt sikker mere med hjem 🙂

Til sidst lige et  billeder af London eye, som var en utrolig oplevelse.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *