Ny taske til arbejde. Model mulepose.

 

For 4 mdr siden købte jeg noget nyt stof i Stof og stil til en arbejds taske, da den gamle snart ikke kunne mere. Det småblomstrede bomuld er købt for lang tid siden og nappa i bronze er ligeledes noget jeg havde på lager. Det rosa bånd skulle bruges til hanke, men siden fandt jeg noget beige som passede bedre til 🙂

Men jeg har været så glad for den gamle, at det var svært for mig at få syet en ny. Den gamle er bestemt ikke noget særligt. Blot en billig lærreds taske fra Søstrene Grene. Det som gjorde den til noget særligt for mig, er at yngstedatter lavede et tryk og satte på den. Det gjorde hun for 2,5 år siden, før hende og kæresten tog 5 mdr til Afrika. Hun vidste, jeg havde det svært med at de tog afsted, og derfor ville hun lave noget som  jeg skulle bruge hver dag.

Den ser efterhånden trist ud, men den er også blevet brugt hver dag til madpakke etc til arbejde.

MOM IS LIKE A STAR

YOU CAN`T ALWAYS SEE HER

BUT YOU KNOW SHE IS ALWAYS THERE

Især de sidste 14 dage af deres rejse ramte disse ord mig meget. De var så uheldige at få tropesygdommen denquefeber. Datteren var ret hurtig i bedring, men kæresten var meget hårdt ramt. Jeg var i kontakt med datteren i flere timer hver dag enten over skype eller mobilen. Heldigvis fik det et godt udfald og i dag har han ingen men. Men der er ingen tvivl om at både datteren, min mand og jeg tænkte flere gange, at han ikke kom hjem igen. Han tabte sig 17 kg på 14 dage. Det er ikke noget vi som sådan taler ret meget om, da de helst vil mindes resten af deres rejse, indtil de sidste 14 dage.

Mønsteret jeg brugte , har jeg syet før. Den er blot ændret en anelse i størrelse. Mønsteret og vejledning til den ligger her http://sygal.dk/2017/09/taske-med-bananer-model-mulepose/

Jeg besluttede mig for at klippe trykket ud og sætte det indeni den nye taske.  Den er blot siksakket rundt i kanten.

Et billede under sy processen.

Det ser rigtig fint ud med trykket.

I forets anden side satte jeg en lomme på med lynlås. Hvis nu jeg skal bruge den i byen, vil det være fint at kunne lyne pung og mobil ned i den lomme, så de langfingrede ikke kan snuppe det op af tasken… Lommen er blot 2 firkanter. Den ene stor, den anden lille. Du starter med at sætte lynlåsen på de 2 firkanter, bukker sømrum om og stikker den fast på foret. Jeg lægger lige et billede ind, hvor det måske er lidt nemmere at se. Her har jeg vendt vrangen ud, og opdager derved at den i grunden også kan bruges med den side udad 😉 Måske en ide når sommeren er ovre og man ikke gider kigge på isvafler 😉

 

Jeg har lavet stropperne så lange, at den kan komme over skulderen.

Jeg er rigtig glad for min nye taske 🙂 Næsten lige så glad som jeg var for den gamle 😉

 

 

3 thoughts on “Ny taske til arbejde. Model mulepose.

  1. Hei! Du laver så mange flotte ting og så gode forklaringer. Denne veske vil jeg gjerne lage meg ( etter ferien)
    Tusen takk
    Mvh Solveig

  2. Du er så flink, og laver så mange flotte ting. Instruksjonene dine er så gode. Denne veske vil jeg gjerne få lavet meg en dag. Tusen takk
    Mvh
    Solveig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *