Bluse med lidt guld.

Jeg har lige syet en ny nederdel. Der var en smule stof i overskud og det blev der denne søde bluse ud af. Den er klippet på fri hånd, hvilket jeg normalt ellers aldrig gør. Men ingen regler uden undtagelser 🤣 Den blev dog en lille  smule for stram hen over brystet. Men den kunne simpelthen ikke blive bredere. Ærmerne har endda en syning i skuldersømmen ellers kunne jeg heller ikke få dem i den længde jeg ville. Men sidder den for stram, bliver den ikke brugt… Så jeg måtte lige i gang med at tænke kreativt med de små rester jeg havde tilbage.

Det er nok lidt svært at se, men stoffet er en lidt kraftig jersey i mørkeblå. Jeg havde lige købt noget guld jersey hos Stof og stil i Esbjerg, det kunne måske bruges som effekt.

Så blusen blev klippet op i midten og så blev der sat nogle små firkanter ind i guld. Det gjorde, at der præcis var nok i resterne, blusen blev 2 cm bredere og guldet giver en fin effekt.

Her kan du se tydeligt hvordan det er lavet. Sjovt at farven ser helt grå ud her, men det er altså mørkeblå. Til sidst blev der sat en strimmel stof i halsen som afslutning. Jeg må sige, det var fuld udnyttelse af stoffet denne gang.

 

Måske kan du bruge det til inspiration hvis du skal forøge med en lille smule i en overdel, eller blot ønsker lidt pynt foran.

Her er den sat sammen med en nederdel, syet i samme stof.

Hm.. måske lige til den kedelige side, eller hvad siger du ?

22 thoughts on “Bluse med lidt guld.

  1. Hej.
    Den er rigtig fin og klædelig 👏🏻Lige min smag.
    Det giver en meget elegant effekt med guldet. 🎄🎁

    1. Mange tak Pia. Det er Onion 3034. Dog med en lille ændring i forhold til den vedlagte sy vejledning. Den kommer på bloggen om et par dage, med min vejledning 😊

  2. Det er så flot og klassisk et sæt, det går aldrig af mode og er et roligt, elegant look – synes jeg. 🎄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *