Mine nye symærker

Så kom de endelig… Bestilte dem for 14 dage siden. Jamen altså…jeg synes de er så fine.

Jeg bestilte dem ved Aliexpress og du kan i dette indlæg finde forhandleren af dem. Ca midtvejs i indlægget ligger der et link som du trykker på og så er du det rette sted. Gør det fra en pc, da det er langt nemmere end fra mobil 😉

Der er kommet 1000 stk… hold da op.. jeg bestilte faktisk kun 200 stk, han sendte en mail og spurgte om det var ok med 500 for samme pris. Nu har han så sendt 1000 til samme pris. Det er da vildt.. 270 kr

De er langt finere end jeg forventede. Faktisk havde jeg slet ingen forventninger da prisen var meget lav. Samtidigt vidste jeg godt at risikoen for at skulle betale told var tilstede. Men det slap jeg for.. Kvaliteten virker rigtig god.

Jeg har bestilt dem i beige, men de har et svagt rosa skær, og det gør bestemt ikke noget, jeg er så tilfreds med farven. Størrelsen er 20 mm x 30 mm. Næste gang, og det bliver inden de bliver brugt op 🤣🤣da det nok tager 100 år, vil jeg overveje at bestille dem lidt mindre. De skulle så være 15 mm x 25 mm.

De er vævet og foldet på midten.

Glæder mig så meget til at få en syet ind i næste projekt. Ved tasker etc vil jeg sætte dem i siden, ved tøj i siden eller måske i nakken afhængig af hvad jeg syer.

Jeg kan endnu ikke udtale mig om hvordan de holder i vask, da de kun lige er kommet ind af døren. Men jeg skal nok give en opdate senere 😊

I må meget gerne smide mig en kommentar, hvis i har brug for hjælp til at bestille jeres mærker 😊

 

11 thoughts on “Mine nye symærker

 1. Hej Gitte
  Har du mon lyst til at anmelde dine mærker, nu hvor der er gået lidt tid, og de vel har været igennem en del vask og slid!??
  Har nemlig researchet mig rundtosset de sidste par dage, men enten er de VILDT dyre, eller også kan jeg ikke få det som jeg vil have det…
  Så, håber du vil dele din erfaring med disse.

   1. Hej Gitte
    Jeg vil også også gerne høre hvordan dine mærker holder i vask.
    De ser fine ud.
    Dem jeg har nu holder fint, men kan nu ikke huske hvor jeg købte 🤭

    1. Hej Anna. Mærkerne holder rigtigt fint i vask, har dog kun vasket på 30 og 40 grader. De har ikke været i tørretumbler, så det ved jeg ikke hvordan de klarer.😊

 2. Hej Gitte.
  Jeg har bestilt og modtaget symærker på AliExpres efter din beskrivelse. Og kommunikationen med den valgte leverandør i forbindelse med bestilligen, virker jo fuldstændig perfekt :-).
  Jeg bestilte størrelsen 15×25, men den synes jeg faktisk er lidt for lille. En anden gang vil jeg nok bestille samme størrelse som dig. Men det varer lidt, inden jeg får brugt de 300 stk., jeg fik for kr. 191 :-).
  Tak for din altid meget inspirerende blog. Gid man havde mere tid til at sy.

  1. hej Lene. Tak for din søde kommentar 😊 Dejligt at høre at det hele gik som det skulle 👍 Jeg synes mine lige er til den store side når de syes i sidesømmen. Min løsning er at klippe dem midt over, bukke kanterne og sy dem på med en stikning rundt i kanten. Ja det er ærgerligt at der ikke er flere timer i døgnet end de 24 😆

 3. Kære Gitte
  Tak for en fantastisk blog, du er bare så inspirerende og dygtig, dine forklaringer er meget grundige 🙂 Dog har jeg brug for lidt mere hjælp til trods for, at du har skåret forklaringerne ud i pap 🙂 Jeg har kigget på dine flotte symærker og vil gerne selv designe og købe nogle. Jeg har fulgt dit link til forhandler, men kan simpelthen ikke gennemskue, hvordan jeg kommer hen til selve design-processen af mit eget mærke. Umiddelbart kan jeg kun vælge antal og farve?? Og det er jo lidt fjollet at bestille 100 mærker hjem, hvor der står en andens navn/ brand på 😉 😉
  På forhånd tak 🙂
  KH Jane

 4. Kære Gitte
  Jeg har faktisk fundet svar på ovenstående et andet sted her på bloggen – tak for det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *