Jule-nattøj med nisser

Vi skal da have jule-nattøj. Ja, så er der dømt julehygge i det lille hjem 🤣  Da jeg forelagde det for familien, troede de da vist at jeg var blevet gal 😆Yngstedatter på 22 år var med på ideen, men ældste datter på 25 mente nu ik det lige var noget.Manden rystede bare på hovedet😘 En fredag tog vi i Stof og stil, og ældstedatter fik lov at bestemme stoffet. Hi hi, nu kunne det så ikke gå hurtigt nok med at sy det, og hun mente da bestemt at første sæt måtte være hendes.

Stoffet er det blødeste jersey.

Da jeg skulle sy 3 sæt, købte jeg 6 meter. Men jeg forregnede mig lidt, da man jo ikke kan vende op og ned på dette stof. Så mit sæt har 3/4 ærmer og pigernes har lange. Manden skal have pyjamasbukser i en anden jersey, men stadig julet og dertil en ensfarvet t-shirt.

Pigerne boer i Århus men kommer hjem for at fejre jul. Faktisk er der ingen af os der sover med så meget tøj, så det er mere tænkt som hyggetøj. Det bliver så skægt at rende rundt i juledagene med det her på, guffe lækkerier, spille spil og se gode film. Glæder mig.

Mønsteret til bukserne er Minikreas joggers, som jeg tidligere har lavet vejledning til. Det ligger her

De er blot lavet uden lommer. Jeg har blot forlænget for og bagstykke med 8 cm i taljen og derefter syet 3,5 cm elastik fast med en siksak. I benene er der en jerseyrib. Blusen har jeg såmænd også lavet tidligere. Et super godt mønster som du endda kan downloade gratis gennem Alt om håndarbejde. Link til mønsteret ligger HER

I nakken har jeg broderet et C. Det har jeg også gjort i bukserne. Det er for at kunne kende forskel på vores tøj. De ligger nemlig ret tæt på hinanden i størrelse og så alligevel ikke. Til yngstedatter er det gjort lidt mindre, dog benene længere. Til ældste datter lidt større, da hun kan lide dem høj-taljet og til mig som mønsteret er. Så i pigernes sæt er der broderet deres forbogstav.

I blusen er der sat en smal ribkant på i halsen og en bred i ærmerne. Så skal der selvfølgelig også et symærke i blusen, når nu jeg har 1000 af dem 🤣🤣

Vi bliver da et yndig syn 😁

Så i en alder af 53 har jeg fået jule-nattøj 🤣🤣 Det er datterens jeg lige har lånt til billederne.

Nu skal jeg så bare i gang med mandens sæt 😍

I øvrigt er pigerne blevet så begejstret for det, at de nu mener vi skal have et sæt til resten af året. Gad vide hvad motiv vi så er ude i  ❤

Håber du kan blive inspireret af indlægget, og smid gerne en kommentar hvad du mener om vores påfund 🎅

6 thoughts on “Jule-nattøj med nisser

  1. Det er ikke noget bedre en hyggetøj i julen. Jeg er vild dit resultat. Føler mig meget inspireret 🎅🎅🎅 og i grunden…. behøver man at vente til jul. Tak for synet 🤗

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *