En kreativ weekend med pigerne

Mine 2 piger boer i Århus. De er ofte hjemme på besøg. Det er nok de stunder jeg elsker mest. Familien er samlet og vi råhygger os. Så tænkes der ikke  på bloggen eller på syning 😁

Det passer så ikke helt… men det bliver på pigernes præmisser. Hvis de har nogle ønsker om hvad vi skal lave, så er det de ting vi laver. Sidst hvor de var hjemme en hel weekend havde de rigtig mange projekter som de ville igang med Nogle projekter var store, andre små. Yngstedatteren ville lave et stort projekt, så det tog faktisk 2 weekender inden det var færdigt. Derfor laver jeg også først indlægget nu. Det skulle jo lige være færdig, tranporteres til århus og sættes op 😍

Sådanne større projekter indbefatter også lidt arbejde til min mand 🤣Men i løbet af årene er han vant til lidt af hvert fra vi 3 tøser 😂 Jeg tænker han er ved at være vant til vores tossede påfund. Jeg tror faktisk også et eller andet sted han synes det er mega sjovt 😍

Imens vores piger er kreative, ligner huset noget der er løgn. Der er nærmest ikke et sted i huset hvor der ikke foregår noget. Min veninde kom uventet på besøg og jeg tror hun synes det så kaotisk ud, men også meget hyggeligt.

Yngstedatteren havde fået en ide om en hylde der skulle stå i deres gang i deres studiebolig i Århus. Den er bygget op i gasbeton, der er skåret til. På undersiden er den stivet af med metalrør, da jeg mente folk måske kunne finde på at sætte sig på den. Min mand har en meget stor tålmodighed til at hjælpe og give råd ( jeg tror han elsker at de har brug for ham, men som stor stærk håndværker giver man jo ikke lige udtryk for det ❤🤣) Ovenpå bliver der sat små hvide fliser. Datteren har selv været med nede og købe alle materialer på Davidsen.

Hun står i vores baggang. Du kan næsten se hvor koncentreret hun er.

Prøv at læg mærke til de koksgrå fliser vi har på vores væg..Faktisk en af de ting jeg elsker i vores hus.. Kan i huske den storm vi havde i 99 ? Danmarks værste storm indtil dags dato. Vi har en kirke i nærheden som mistede en del af sit skiffertag. Min mand var i forbindelse med sit arbejde ude ved kirken. Meget af taget lå knust på jorden. Han tog nogle af de lidt større stykker med hjem da han ved jeg er total vild med metal og sten. Måske kunne jeg bruge dem til noget. Så fik jeg ideen til, at han kunne klippe dem i mindre kvadratiske stykker og sætte dem op i vores baggang. Så nu sidder noget af det meget gamle kirketag på vores væg..😍 Elsker genbrug med en historie bag.

Lige et par billeder af hvor fin datterens hylde er blevet. Den er sat fast på væggen med et par vinkler, da den ellers er for nem at vælte. Den passer perfekt over radiatoren. Svært at se, men der er ca 10 cm ned til radiatoren.

Imens yngstedatteren stod med hendes projekt i baggangen, var ældstedatteren begyndt på et maleri i stuen.

Voksdug på bordet og iført farmands gamle skjorte.. Hygge.

Vi er vant til at lave mange skøre ting, så jeg er ikke så bekymret for om det griser lidt. Herregud, det er jo bare døde ting. Huset vi boer i er ret lille, så når vi først går igang, roder det over alt, og jeg elsker det.

Ældstedatteren har et godt øje for farver og proportioner. Billedet hun malede er utrolig flot. Flottere i virkeligheden end foto viser. Måske man kan fornemme at gitteret er lavet med en metal farve, og lidt tykkere end resten af billedet. Billedet er  malet med en klud dyppet i farve. Hun har ikke brugt pensel. Metalfarven er hældt på med en flaske

Imens pigerne var igang med deres projekter, var jeg igang med en syopgave for ældstedatter. Hun ville nemlig gerne have en taske, en bumbag. Den skulle være i sort riflet fløjl. Mønster til den findes under gratis mønstre her på bloggen.

Yngstedatteren fik også startet op på et projekt mere. Hun havde købt noget hurtig tørrende ler ved Søstrene grene og havde en ide om en figur. Jeg mente dog, at det var nødt til at blive bygget op omkring et skelet af metal. Ellers ville det vist ikke holde. Så en klump ler i en mælkekarton og et par metalpinde blev stukket ned i.

Hjemme i Århus færdiggjorde hun  figuren. Det er helt bevist at den ser ud som om den er lavet af små stykker. Hun har kigget efter et billede hun fandt fra et museum. Det er hendes første figur og den ser mega sej ud i vindueskarmen sammen med en masse andre sjove fund 😍

Jov jov, sådan kan en weekend gå hos os. I øvrigt får manden så set en masse sport i flimmerkassen, når han altså ikke lige bistår os 🤣🤣

Når så de er blevet afleveret igen i Århus om søndagen står den på oprydning og rengøring ❤og jeg glæder mig til den næste weekend hvor de har tid til at komme hjem og hygge ❤

 

 

One thought on “En kreativ weekend med pigerne

  1. Hvor skønt, en weekend i kreativitetens tegn. Virkelig flotte og anderledes ting I har fået produceret. Der er en stor tilfredsstillelse i at lave ting selv. Skøn historie om taget på kirken og fliserne som fik nyt liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *