En hurtig kjole til julefrokost

Dette mønster  fra Onion, blev tegnet op lørdag kl. 12. Det var da lige i sidste øjeblik, da jeg regnede med at have kjolen på kl. 17 til julefrokost. Men kl. 15 var jeg færdig med den, så der var endda lidt tid tilbage til at få taget nogle billeder.

Jeg havde ikke stof nok til flæse eller lange ærmer. Kjolen er derfor helt enkel. Men her er det også stoffet der gør den lidt anderledes.

Modellen er Onion 2074, med  ændringer. Kjolen er let taljeret og har en løs facon. Den er med brystindsnit og rund hals.Jeg har syet den i str M.

Jeg har blot forlænget kjolen lige ned og afkortet ærmet. Stoffet er langt flottere i virkeligheden. Kameraet kan slet ikke fange de smukke farver og spil der er i stoffet. Det er en burn out velour med en flerfarvet bund.

Jeg tror det var en rest jeg købte for ca 1 år siden, så jeg kan ikke huske hvor det blev købt.

Halsen er en smal strimmel der er blevet syet på og derefter stukket med en dobbeltnål. Ærmer og nederste kant er blot bukket om og stukket med dobbeltnål.

Stoffet er lidt elastisk og meget behageligt at have på. Den næste kjole bliver med flæser og skal syes i en fastvævet viscose.

Det er en skøn kjole at have på til fest. Man kan spise en masse dejlig mad uden at tænke på om der er noget der strammer, og den er er også god i en svingom.

Julefrokosten var en rigtig vellykket aften hvor vi fik brugt lattermusklerne meget og vi dansede lige til kl. 3 om natten.

Søndagen blev derfor brugt til at pleje de ømme fusser

Jeg tror denne kjole også kommer i brug til juleaften.

Håber i kan bruge indlægget som inspiration.

2 thoughts on “En hurtig kjole til julefrokost

  1. Stoffet må ha en enkel fassong — den ble helt lekker. Godt at festen var vellykket og at kjolen ble danset inn — da er det gjort til jul;.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *