Nederdel og top til ferien

Dette sæt er syet lige inden ferien  til Malaga. Et sæt der vil være dejligt at have på til lidt lunere vejr end det vi lige nu har i Danmark. I Malaga er der på nuværende tidspunkt ca 20 grader. 
Stoffet til blusen og nederdelen er købt i Stof og stil. Blusen er syet i en lækker jersey og nederdelen i crepet vævet polyester. 
Blusen er syet efter et mønster som ligger her på bloggen. Den ligger i dette link. Den er helt enkel og med kimono ærmer. Nederst på blusen har jeg sat et dobbelt stykke stof på nøjagtig som en ribkant.

Nederdelen er også syet efter et mønster som ligger på bloggen. Den er blot gjort lidt kortere. Diy til nederdel ligger i dette link

Et dejligt sæt. Ikke noget særligt som sådan, men et sæt som er behageligt at have med i kufferten når man er afsted på by-ferie .

En gang imellem må det også godt være enkelt 😉

Håber i kan bruge indlægget som inspiration.

10 thoughts on “Nederdel og top til ferien

    1. hej Birte. Jeg har som sådan ikke noget mål på hvor meget mindre kanten er. Jeg trækker en ganske lille smule i kanten når den syes på. Jeg mener faktisk er er sat et mål på mønsteret, men det virker ikke helt for mig, da stof kan arte sig forskelligt. Så jeg føler mig faktisk frem. Lav evt en lille prøve først 😊

    1. Hej Birte, din besked er godt nok kommet 2 gange, men hvis jeg skulle sjusse mig frem til hvor meget mindre den er, vil jeg gætte på ca 3-4 cm hele kanten rundt.

    1. Hej Birte. Nu opdager jeg faktisk først at jeg troede du spurgte til en anden bluse.. 😜 Så muligvis har mine svar forvirret dig. Det er den nederste kant på kimono blusen du spørger til 👍 Jeg har blot målt hele kanten rundt på blusen og så lavet et stykke der er ca 6 cm mindre. Derefter inddeler jeg stykket i 4 og ligeså blusens kant. Det betyder at den kommer til at holde blusekanten til, men rynker ikke desideret. Håber du læser mit svar i stedet for de andre beskeder 😁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *