Stof-køb i Malaga

Min veninde og jeg har været 5 dage i Malaga på ferie. Vi fik travet en del, oplevet en masser og spist lækker mad. Vi er begge to lidt sy-gale, så selvfølgelig skulle vi da også  se om der kunne købes nyt stof med hjem. Vi  fandt et par butikker dernede, meget tæt på den lejlighed vi havde lejet. Fredag, vores første dag dernede, blev den ene butik fundet. Virkelig stor og den så fantastisk spændende ud. Det var næsten ikke til at bære at  butikken var lukket…

Vi undrede os, men gik så videre til den næste butik…

Stor var vores glæde da vi fandt den, og nåede da også at tage et billede med thumbs-up, indtil vi opdagede at den også var lukket. Øv øv..

Men vi fandt så ud af, at  der faktisk var karneval i byen og derfor havde de fleste butikker lukket denne dag.

Så næste dag stod vi tidligt op, spiste morgenmad og drog igen mod stofbutikkerne. Jubi.. denne gang havde de åbent.

Så var vi da lige kommet i slaraffenland..

Vi må da sige spanierne ikke er farveforskækkede.. Priserne var yderst fornuftige og så havde de en del på tilbud.

Butikken hedder Ribes & Casals. Der var rigtig mange mennesker i butikken, men de har et nr-system som virker ret godt. Når du ved hvad du vil købe, eller hvis du skal have hjælp, så har de midt i butikken en skærm hvor du trækker et nr. Så er det blot at holde øje med hvornår det er din tur, på en storskærm.

Butikken er som sådan ikke svær at finde, da den ligger på en stor åben plads. Men vi fandt ud af det var nemmest at finde Ibis Hotel og så følge gaden ned på den anden side. Adressen og butikkens webside  ligger i dette link 

Derefter gik turen videre til den næste butik. El kilometro. Den ligger ca 20 minutters gang fra den anden. Adressen og deres webside ligger i dette link

Væsenlig mindre butik og noget mere rodet. Men flere tilbud og jeg fandt en del pænt derinde.

Vi havde ingen kuffert med på ferien. Blot håndbagage og en lille trolley. Så vi vidste på forhånd der skulle prioriteres hvad der skulle købes med hjem. Men så er det da godt nok dejligt at opdage at den taske vi begge syede lige inden ferie kunne rumme uhyggeligt meget…

Jeg endte ud med også at købe en del plakater ved Picasso museet og en ret stor tung bog. Nogle af plakaterne var rullet i en trekantet rør og jeg måtte igang med en brødkniv, så røret kunne gå i min trolley på skrå. De øvrige plakater lå fladt øverst og så blev stof ellers proppet ind alle vegne. Min håndtaske var fyldt til det yderste. Tør slet ikke tænke på hvad min bagage vejede, men heldigvis vejer de aldrig håndbagage.. Alt kom helt med hjem uden problemer..

Efterfølgende, hjemme i Danmark igen, målte jeg alle stofferne og det er i grunden ikke så sært at jeg havde problemer med at få det til at være der…

Jeg havde købt 27 meter stof… plus det lille bundt patchwork stoffer på billedet…

Jeg har købt stofferne med henblik på diverse sommerkjoler etc. De fleste af stofferne er viscose, nogle i blandingsprodukter og en enkel i ren bomuld.

Nu skal vi bare lige have lidt varmere vejr her i Danmark og så skal der syes sommertøj.

Håber du kan bruge mit indlæg som inspiration.

16 thoughts on “Stof-køb i Malaga

  1. Tak Susanne. Ja, nu skal det da bare lige være lidt varmere vejr før jeg føler mig ansporet til at begynde at sy forårstøj og sommertøj 😁

 1. Glæder mig allerede til at se hvad du får ud af dit stof 😊
  Du siger I havde en trolley med, vil det sige at man godt kan have det med ud over håndbagage, uden at skulle betale ekstra?

  1. Hej Ingelise. Jeg glæder mig også til at komme igang.. Vi havde købt prioritet. Det betyder at vi har givet lidt ekstra og måtte så have en lille trolley med ind i kabinen. Den måtte veje maks 10 kg. Ville vi have en kuffert med, skulle vi give en del ekstra.

 2. Sikke mange fine stoffer, glæder mig til at se hvilke fantastiske kreationer du finder på👍

 3. Super i havde en god tur. Glæder mig til at se,hvad du får ud af dine køb. Hilsen Margit.

  1. Hej Margit. Det var en helt igennem dejlig tur. Jeg glæder mig også til at komme igang, men der skal lige lidt mere varme i luften 😁

 4. Hej Else det lyder som en dejlig pige tur. Bor du stadig i Århus? Er der ikke noget med butikken i Videbæk er lukket? Skulle ikke mødes en dag. Jeg kommer til Århus hver 6-8 uge jeg går til frisør hos Per

  1. Hej Susanne. Det var helt sikkert en skøn tur, men du må godt nok forveksle mig med en anden 😉 Jeg hedder Gitte og har aldrig boet i Århus. Jeg boer i en lille by der hedder Vejen, som ligger mellem Esbjerg og Vejle. Butikken i Videbæk er lukket, men de har startet et lagersalg af diverse ting og sager inkl. stoffer i en lagerbygning. Jeg kan ikke huske deres åbningstider, men de er lidt specielle. Håber det lykkes dig at finde Else, så i kan mødes 😉 Venlig hilsen Gitte

 5. Skønne billeder og en eventyrlig dejlig butik, har købt kilovis af stof og forskelligt tilbehør der. Man skal huske at sætte meget tid af for de har alt og i flere etager.

 6. Skønne billeder og en eventyrlig dejlig butik, har købt kilovis af stof og forskelligt tilbehør der. Man skal huske at sætte meget tid af for de har alt og i flere etager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *