Kjole i mønster fra Selfmade

En kjole i bomuldspoplin. Mønster og stof fra Selfmade. En kjole med flere muligheder for at ændre  modellen med ærmer eller en lille flæse. Syes den uden ærmer, kan man ændre udtryk ved at bruge forskellige bluser indenunder.

Kjolen er ikke skjoldet, men solen drillede lidt da jeg ville tage billeder. Det er i øvrigt en model der er meget svær at tage billeder af. Den kommer hurtigt til at se kedelig ud, og ret lige op og ned. Men den er så pæn i virkeligheden. Mønsteret er fra Selfmade og ser sådan ud. Link til mønsteret findes her

Stoffet er en skøn 100 % bomuldspoplin fra Selfmade. Og ja… den krøller. Men hvis man ser på moden hen over de sidste par år, er det faktisk helt ok at tøj har noget krøl. I dag er det accepteret og signalerer endda en casual stil. En uhøjtidelig og afslappet stil. At jeg så er fra den generation hvor alting skulle være strøget er en anden sag… Jeg skal lige vænne mig til at det er helt ok med lidt krøl. Jeg tænker, at kjolen skal stryges let efter vask, og så skal jeg vænne mig til  de krøller der  opstår i brug. Til gengæld får man så noget tøj, der er virkelig dejligt og luftigt at have på. 

Da jeg synes stoffet har en skøn grøn farve, der leder hen på safari stil, valgte jeg at tilsætte modellen et par store lommer. Øverst har lommen et stort ombuk. Den lille strop med metalknappe er kun til pynt. Kjolen er mega lang, faktisk har jeg endda taget ca 4 cm af den i forhold til mønsteret. For at give den et lidt lettere udtryk syede jeg et par høje slidser i siden. For at tillføje lidt pynt, og også for at forstærke slidsen, syede jeg en strop med metalknappe på, magen til dem på lommen. 

Blusen indenunder er syet i en mesh kvalitet fra Selfmade. Den er pænt spraglet, men det er helt bevist for at give lidt kontrast til kjolen. Mønsteret til blusen er fra Alt om Håndarbejde. Det er en helt enkel t-shirt model.

 

Til sommer kan jeg lige se kjolen for mig med en hvid t-shirt indenunder. Den kan også bruges blot med en top indenunder.

Lige nu er det stadig koldt udenfor og derfor bruger jeg støvler til den, men når det bliver varmere vil det være flot med par fede brune lædersandaler til og en cowboyjakke over skulderen.

Den nye orange taske passer godt til

På en bøjle, ja der ser kjolen godt nok ikke ud af meget. Men lad jer ikke snyde af det. Det er en virkelig god model. Den har en god pasform. Jeg kan lige se modellen syet op i en skøn storblomstret viscose til sommerbrug

I øvrigt synes jeg kjolen kræver en underkjole for at falde pænt, i alt fald så længe man er nødt til at bruge strømpebukser indenunder. Jeg har købt noget industri foer for længe siden, og det kunne lige blive til en underkjole.

Håber i kan bruge indlægget som inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *