Tailors ham (strygepude). Diy

Sommertop i chiffon efter et gratis kjolemønster

Denne top er lavet i tyndt fastvævet stof. Den er meget hurtig at lave , selvom den i grunden ser svær ud. Den er lavet over et kjole mønster, som ligger gratis i dette link. Men kortet af så forstykket er 50 cm. Samtidigt er der lagt 2 cm til i den øverste kant på forstykket og bagstykket. Det er fordi at mønsteret oprindeligt er lavet til jersey. Når man laver den i fast stof får man brug for lidt mere højde i ærmegabet. Derfor skal de 2 cm lægges til . Den kan sagtens bruges nede på skulderen, men jeg føler mig nu bedst tilpas hvis den kommer op på skulderen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tailors ham (strygepude). Diy