Prikkede bukser i fast stof. Efter Model 7.

Disse bukser er syet efter samme mønster som jersey bukser. Model 7. De er syet i et lækkert stykke stof i polyester. Det er lidt kraftigt stof, men med et rigtig flot fald. Stoffet er købt i en butik i Hedensted der hedder Nynne & co. En mindre butik, men med et flot udvalg af stoffer og mange af disse har jeg ikke set andre steder. Meget sød og hjælpsom personale. Den eneste ændring på buksen er et bælte i taljen. Bæltet er lavet som det sidste, som et langt rør. Jeg har valgt at sy den fast på bagerste stykke med en stikning, da jeg så ikke behøver stropper at sætte bæltet igennem.

Mønsteret til bukserne er i str 40 og du kan tegne mønsteret op efter denne tegning

Ønsker du at se tidligere version af bukserne ligger det i dette link

4 thoughts on “Prikkede bukser i fast stof. Efter Model 7.

    1. hej Kirsten. Ja du har helt ret, men det er svært at acceptere noget der ikke er perfekt, når man selv har lavet det. Man ser simpelthen på det med mere kritiske øjne end hvis det var købt 😉 og mange tak 🙂

    1. hej Inge. Ja i str 40, hvor du selv skal tegne den op. Den ligger under gratis mønstre og så i undergruppen bukser. Jeg prøver lige om jeg også kan ændre indlægget så billede kommer med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *