Bluse i burn -out velour.

ØJ Øj.. det her stof er godt nok noget af det lækreste jeg har haft imellem fingrene i lang tid..Nærmest som chiffon med velour på. Farven er slet ikke til at forklare, det skal simpelthen ses i virkeligheden. Stoffet er købt her  https://stingogstoffer.dk/shop/frontpage.html?gclid=EAIaIQobChMI5qmst4251wIVzpPtCh2dhQAPEAAYASAAEgIA2fD_BwE

Det er en butik i Esbjerg som også har net shop. De har et utrolig stort udvalg og man kan finde mange varer som man ikke lige ser andre steder.

Blusen er lige så flot til en lækker nederdel som til mine elskede slidte cowboy bukser.

Da stoffet er temmelig tynd syntes jeg det ville være synd at lave belægninger på blusen. Jeg fandt så noget glimmer viscosejersey i en dæmpet rosafarve og lavede kanter. Vejledningen på kanterne er den jeg har brugt flere gange og beskrevet her . Model a.   http://sygal.dk/2017/04/2-nemme-hals-kanter-i-jersey/

Jeg har en top indenunder, da stoffet er gennemsigtigt. Måske lidt svært at se på billedet.

 

Og så med  mine elskede jeans.

Af resterne kunne der lige blive til et par scrunchies, som der også ligger vejledning på her på bloggen

Mønsteret jeg har brugt til blusen er denne

http://sygal.dk/2017/08/kjole-sy-vejledning-moenster-fra-pppp-dk-2/

Bare lagt 1,5 cm til ved midt bag og midt for da mønsteret er til jersey og dette her stof er uden stræk. Desuden har jeg ignoreret brystindsnit og bare klippet lige ned på forstykket.  Og så selvfølgelig afkortet fra kjole til bluse 🙂 Ellers har jeg ikke rettet på mønsteret.

Stoffet findes i 1-2 farver mere og jeg er da vist nødt til også at have fingrene i det 😉

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *