Undertrøje og trusser.

Jeg har syet en underkjole hvor mønsteret er fra pppp.dk. Den blev så god og det ville være oplagt at prøve at lave den som undertrøje også.

Underkjolen ser sådan ud

link til indlæg om underkjolen ligger her.http://sygal.dk/2018/03/underkjole-i-moenster-fra-pppp-dk/

Jeg havde bestilt rigeligt med stof hos Det lille stofhus, så det kunne sagtens lade sig gøre. Stoffet er en microfiber. Det lille stofhus har rigtig mange lækre stoffer til at sy undertøj i.

Hendes hjemmeside er denne:http://detlillestofhus.dk/

Undertrøjen er næsten magen til underkjolen, bare gjort noget kortere. Desuden tog jeg lidt af vidden nederst på undertrøjen.

Mønsteret til trusserne er den jeg har brugt flere gange. Det er et GRATIS mønster som du finder på bloggen her i 2 størrelser. Mønsteret finder du her:

http://sygal.dk/2018/02/moenster-paa-mormortrusser/

Jeg havde en sort strækblonde som jeg ville bruge i sættet. Men jeg ville have tungekanten både i udskæringen men også ned på toppen. Derfor lavede jeg et eksperiment hvor jeg klippede tungekanten af blonden og satte den på igen. Det fungerer helt fint og ser slet ikke forkert ud.

I halsudskæringen syede jeg derfor først den afklippede  blondekant på med en overlock søm, derefter med en siksak fra retsiden. Langs blondens anden side på  toppen blev den bare syet på med en siksak søm. Det ses ikke , da sømmen ligesom falder ind i blonden.

Som pynt på både top og trusse fandt jeg nogle mørke perler. 7 styk på en snor. Sy ind i den 1. perle så der dannes en ring. Sæt en perle mere på som du sætter i midten og sy derefter ned i den 4. perle. Så kommer det til at se ud som på billedet. Sy den på i midten af toppen og trusserne med et par sting.

Sættet sidder rigtig godt og der skal helt sikkert syes nogle flere.

Og så har jeg taget den beslutning, at jeg syntes det er ok at lægge billeder ind hvor jeg har sættet på. Det er bestemt ikke det kønneste billede, men det giver det bedste indtryk af hvordan det sidder.

2 thoughts on “Undertrøje og trusser.

    1. Hej Randy. Mange tak for din kommentar. Jeg ser den først nu, da bloggen har drillet lidt. Jeg så godt dit fine sæt på en af sy grupperne. Og endnu engang tillykke med din nye symaskine 🙂 Nu er påskeferien ved at være slut, men jeg ønsker også dig en skøn sidste påskedag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *