Når der bliver syet efter mine mønstre.

Her på min blog ligger der flere mønstre  til at tegne op eller til at printe. Jeg laver dem fordi jeg syntes det er sjovt. Men jeg gør det også i håb om at der er nogen som får lyst til at prøve dem. Derfor bliver jeg så glad hver gang jeg ser på diverse sygrupper ,at folk har syet efter mine mønstre. Det kan være huer, kjoler, trusser eller taske mønstre. Jeg føler en vis stolthed over at folk kan bruge mine mønstre, og bliver så glad når jeg kan se hvor fine resultater de får.

På min facebook side syGal kan folk desværre ikke lægge billeder op. Det har ikke været muligt indtil videre at få det ændret. Jeg ville nemlig meget gerne have at folk kunne lægge billeder op i kommentarfeltet. Men på nuværende tidspunkt er det ikke til at ændre. Des mere glad bliver jeg når folk sender mig et billede af det de har syet efter min blog, og det er sket flere gange at jeg også må lægge det ind på facebook siden.  Selvfølgelig aftalt med vedkommende.

For noget tid siden lavede jeg en rejsetaske, som overholder de nye regler for bagage hos Ryanair. Den ligger her http://sygal.dk/2018/01/rejse-haandtaske-efter-de-nye-regler-fra-ryanair/

Tasken se sådan ud..

I går så jeg så på en sygruppe at der var en som havde syet en pusletaske, taget udgangspunkt i mit mønster. Den er utrolig kreativt lavet i gamle jeans etc. Ren genbrug når det er bedst.  Jeg kommenterede på opslaget og kort tid efter blev der skrevet tilbage at jeg  gerne måtte låne billeder hvis jeg ville lave et indlæg om pusletasken. Den tanke var ikke faldet mig ind, men det var da  helt oplagt, så tak for den ide 🙂

Pusletasken ser sådan ud.

Alt tekst til billederne efterfølgende er ikke mine ord, men kommer fra Christina Dyhr Hummelsberger

Christina, som har syet den skønne taske  skriver til opslaget følgende :

Tasken er syet af et par gamle jeans, der var slidt i stykker på knæ og lår. Lommerne er genbrugte på forsiden og er funktionelle. 

Bagsiden er sammensat af bla. det indvendige af linningen i bukserne , hvor det broderede stykker er fra.

Bæltestropperne er genbrugt til at holde D-ringene til skulderstroppen, som igen er sammensat af flere rester for at kunne få en strop på 110 cm. Spænderne er genbrug fra en taske og lynlåsen er genbrug fra en jakke.

Foret er et gammelt dynebetræk og ændret i forhold til mønsteret , så det har 2 lommer i bagstykket.

Pusleunderlaget er lavet efter et vi selv har til vores søn. Yderst et lag gamle tynde fiskerbukser ( måske chambrey) som er quiltet med et håndklæde, og syet sammen med et stykke vådliggerlagen. Bindestropperne er fra bindebånd i bukserne og vasekanvisningen er fra håndklædet. Det passer nemlig med at der er en bamse på , for drengen skal hedde Teddy, og undelaget kan vaskes ved 60 grader uden tumbling. Præcis som der står på mærket.

Lædermærket er fra de jeans der blev brugt til tasken. I quiltningen indgår drengens vietnamesiske kælenavn SAU, for han er halvt vietnameser.

 

Tusind tak til Christina for de fine billeder og tekst. Tak for at jeg må dele det på min blog.  Det har  være en stor opgave at sy, men når man ser hvor flot og personlig en gave det ender ud med, har den været alt arbejde værd 🙂

Jeg sætter stor pris på at jeg må få lov at dele dette indlæg med jer alle 🙂

 

.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *