Sy selv dit kuffertbånd

Først fik jeg syet et kuffertmærke med navn og nu et kuffertbånd. Det går stille og roligt fremad på min sy liste. Men der er sørme mange ting på den endnu 😁

Mit kuffertmærke blev så godt at det da skal  have følgeskab af et matchende kuffertbånd. Mit kuffertmærke får du i øvrigt et gratis mønster til her

Det skal bestemt ikke være for at gøre det billigere at man skal sy sådan et bånd. Du kan nemlig tit købe dem til næsten ingen penge og syer du den selv render det ret hurtigt op. Men til gengæld får du så et bånd som ingen andre har , og det kan matche dit kuffertmærke, din taske, din kjole eller hvad du syntes det skal passe til. Til min blev der brugt lidt rester stof, noget bånd, gjortbånd og et spænde.

Jeg fortrød så det smalle bånd og satte i stedet for noget pink på.

Brænd dit gjortbånd i begge ender med en lighter,så smelter det og kan ikke trævle.

Dekorer nu gjortbåndet med det bånd du kunne tænke dig. Jeg syede bare mit på i midten med en stikning ned i hver side. Så opdagede jeg godt nok at det faktisk også er nødvendigt at sætte noget på bagsiden, da bagsiden af båndet bliver at se ved spændet. Jeg satte dog kun bånd på bagsiden på de sidste 30 cm, da det er unødvendigt på resten af gjortbåndet.

På gjortbåndet satte jeg også lidt stof på. I grunden bare for sjov. Så det kunne matche kuffertmærket. Men pænt og sjovt ser det da ud.

Jeg syede det fast med en stikning rundt i kanten.

Det blev så pænt at jeg satte et stykke mere på. Det er dog ikke syet fast, men sidder nærmest som en strop omkring. Så kan den anden ende af gjortbåndet trækkes ind i den og blive skjult.

Nu er min kuffert da også blevet ret synlig, og jeg tror det bliver lidt nemmere at finde den, på transportbåndet. Sidst vi var ude at rejse, kørte kufferten rundt 3 gange, før jeg opdagede at det var min 🤣 Det tror jeg er slut nu 😘

Håber du kan bruge ideen og smid gerne en kommentar til mig 😘

6 thoughts on “Sy selv dit kuffertbånd

  1. 👍😁Hvor er de smarte – fantastisk idé og så personligt, at man vil kunne spotte sin kuffert på lang afstand

    1. Hej Anne-Marie. Tak 😊 ja, slut med at stå og stirre på alle de sorte kufferter, nu vil alle andre kunne se, at det ikke er deres 😆

  2. Dette har virkelig inspirert meg! Har lysst å sette igang med det samme! Takk for at du deler mønster og ide med oss andre!🌺

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *