Bestilling af mine sy-mærker

Jeg har længe gået og leget med tanken om at få lavet nogle sy mærker med mit logo. Ren og skær for sjov, da jeg ikke sælger af det som jeg syer. Men det ser pænt ud med et mærke sat ind i sidesømmen , i nakken eller et andet sted på sit tøj. Det har ingen praktisk betydning, så i princippet er det helt overflødigt. Men når nu man kan få det lavet til et fornuftigt beløb…😆

 

Jeg faldt over et tip på en sy side, hvor der var en som havde bestilt sy mærker igennem AliExpress. Det så ud til at være nogle flotte vævede mærker og til en god pris.

Jeg har så aldrig før handlet dette sted, så jeg skulle lige finde ud af hvordan det virkede. Da det måske også er nyt for dig, sætter jeg lige en kort forklaring ind på hvordan du bliver oprettet som bruger. Det er ganske nemt og helt ufarligt.. eller rettere det kan da godt blive en dyr affære, da de har så mange billige ting man kan købe 🤣

Forsiden du kommer ind på ser sådan ud fra pc

Du kan også gøre det fra mobil.

Så ser det sådan ud.

Tryk på de 3 streger i venstre side på mobilen og du kommer til denne side.

 

Når du er kommet dertil, trykker du på join free øverst oppe i det røde felt.

Når først du har oprettet dig, kan du søge rundt på siden. Nøj.. der er virkelig  mange spændende ting og til meget gode priser. Sørg for at tjekke hvilket land det kommer fra, da du helst skal holde dig under 80 kr hvis det er uden for EU ellers kan du risikere der kommer told oveni. Men det er så den chance jeg tog.. Selvom der skulle komme told oveni, ville det stadig være billigt for sy mærkerne.

Du kommer direkte ind til hvor jeg bestilte mærkerne hvis du trykker  her   

Du kan der skrive en mail til sælgeren hvori du skriver hvilken størrelse, farve, om den skal foldes etc. Du kan vedhæfte et billede af hvordan du kunne tænke dig dit mærke skal se ud. Du må også meget gerne bruge mit mærke for at vise ham hvilken type du ønsker, hvis det skal ligne mit. Så går der vel 3-4 dage og så sender han en mail til dig med et forslag. Den kan du så enten sige ok til eller skrive de rettelser du vil have lavet. Når du  har sagt ok til det endelige udkast, sender han et link hvor du kan betale. Så du betaler først når du synes mærket er som du vil have det. Det lyder lidt indviklet, men det er slet ikke så svært når først du har sendt den første mail til ham. Han virker meget dygtig og reagerer hurtigt på mails. 

 

Sådan her så mit forslag ud til mærket.

Og så sendte han mig dette tilbage. Billedet er ikke så godt, da jeg har forstørret det op..

Dagen efter sendte han dette billede til mig til godkendelse.

De ser rigtig fine ud selvom det er lidt svært at se farven på dem. Men umiddelbart tror jeg de bliver gode.

Fik en mail 2 dage efter at de nu var skibbet af, så det er mega spændende hvornår de dukker op.

Glæder mig helt vildt og jeg skal nok lægge billeder ind når jeg har fået dem.

Du må meget gerne skrive til mig hvis det volder dig problemer med at få dem bestilt, så vil jeg prøve at hjælpe 😊

24 thoughts on “Bestilling af mine sy-mærker

 1. Hej
  Hvilke mærker valgte du- jeg synes ikke at man selv kan lave nogen før man nærmest har købt kh JAnne

  1. hej Janne. Der er et sted hvor man kan sende sælgeren en besked. Der skal jeg på engelsk til ham om han kunne lave et mærke, der skulle foldes, størrelse og farve. Så kan man vedhæfte et billede af det forslag man ønsker. Du kan bare lave en tegning med forslag. Der gik så 3-4 dage hvorefter han sender et forslag. Først når du har sagt ok for det, sender han et link til dig hvor du kan betale. Jeg tror lige jeg retter lidt i indlæg, da du ikke er den første der spørger 😉 Skriv endelig igen hvis du har brug for hjælp. Hvis det er nogle af de engelske ord du mangler, må du meget gerne sende mig en privat besked, så hjælper jeg gerne 😊

 2. Hej
  Jeg har så ledt længe efter en mail-adresse, og kan bare ikke finde den. Kan du skrive den (eller sende den til mig)?

  1. hej Merete. Mailen går igennem aliexpress, så det kan jeg umiddelbart ikke. Har du oprettet dig på Aliexpress og går ind på det link som jeg har lagt ind ? Prøv derefter at lægge et symærke i kurven hvorefter der kommer en linje frem hvor der står `message to seller`.Her kan du så skrive til ham hvad du ønsker han skal lave til dig. Du må meget gerne lige skrive tilbage om det lykkes, ellers send mig en mail så prøver jeg at guide dig igennem.

   1. Hej igen,
    Nu har jeg prøvet at skrive til: AIMEI Garment Accessories Co,ltd,via en besked, og så må vi se, hvad der sker 🙂 Spændende.
    Tak for din hjælp !

   2. Hej igen
    Så er der labels på vej til mig. Tak for hjælpen – det virkede præcist som du havde skrevet, og var utrolig nemt 🙂
    Jeg glæder mig til at se det endelige resultat, når de kommer. Dine ser fine ud, så mon ikke også mine bliver fine.

    1. Hej Merete. Velbekomme 😊 åh hvor er jeg glad for din besked, flere har nemlig skrevet at det var svært at bestille 😉 Så det er dejligt at høre du syntes det gik nemt. Jeg er sikker på de nok skal være fine. Håber du sender et billede til mig af dem når de kommer frem 😘

     1. Hej Gitte
      Wuhuuu. Så er der kommet labels. Og de er så fine.
      Har du en mail adresse, så kan jeg sende billeder?

 3. Hei!
  Nå har jeg testet å sende beskjed til selgeren som du linket til. Derimot kunne jeg ikke se noe sted der jeg kan legge ved bilder. Ikke på mobilen i alle fall. Går det bare på datamaskinen tro?

  1. hej Pamela. Jeg gjorde det godt nok fra pc, og der kunne jeg godt vedhæfte et billede. Når han svarer dig tilbage kan du sende et billede til ham efterfølgende 😊

 4. Hej 🙂
  Jeg er igang med at finde ud af det der, med at bestille mærker. Men hvilken kvalitet valgte du at få dem lavet i? kan nemlig ikke finde ud af om det skal være common eller high quality.

  På forhånd tak 🙂

  1. Hej Martina. Det skulle jeg godt nok ikke svare på, da jeg bestilte mine. Men hvis jeg var dig, ville jeg bare skrive til dem hvad forskellen er og hvad det betyder for prisen. De er meget søde til at skrive tilbage 😊
   Jeg bestilte mine mærker ved blot at skrive til dem hvordan jeg ville have dem til at se ud og så medsende et billede. Du må gerne bruge mit billede til at sende til dem.

   1. Tak det prøvede jeg og de var nemlig super søde at skrive tilbage, med det samme 🙂 de sendte endda billeder så jeg kunne se forskellen 🙂

    Tusinde tak for hjælpen og det fine opslag, der gav mig modet, til at prøve at bestille dem hjem 🙂 men du har ret, man får lyst til at bestille, en helt masse hjem hihi

  1. Hej Bodil. Når du trykker på mit link er du inde på deres firmaside. Prøv at finde en af de labels du synes minder lidt om dit ønske. Læg den derefter i kurv. Bare rolig, du er ikke igang med at købe noget. Men når du lægger i kurv kommer du om til din ordreside. Øverst oppe til højre vises der så et lille brev hvor der står contact seller. Tryk der og du kan nu skrive til sælgeren om dine ønsker. Husk størrelse, om den skal være foldet. Bundfarve og tekst. Du kan vedhæfte et billede af dit udkast og han vil sende et forslag tilbage. Hvis det stadig volder dig problemer, så send mig lige en besked på messenger, for så kan jeg sende dig et billede hvor du kan se det lille brev.

 5. Hej De ser så fine ud dine mærker. Jeg har brugt en time på at finde en mail adresse hvor jeg kan skrive til ham inden jeg køber men uden held. Kan du evt. hjælpe 🙂 Det ser ud til man skal købe noget først nemlig MVH Anne

 6. Hej igen … det lykkes efter meget møje og besvær da man ikke skal sige Bye now men ligge det i kurven så slet gerne min kommentar så du ikke overstrømmes at det samme dumme spørgsmål BH Anne

  1. Hej Anne. Dejligt at høre det lykkedes. Nu er det bare at vente tiden af til dine symærker kommer frem. Håber de bliver som du vil have dem 😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *