Nye have-hynder af gamle

Yngstedatteren og hendes kæreste har lige købt nye stole til deres terrasse. Men når de begge studerer er pengene ikke så store, så i første omgang fravalgte de hynder til dem. Nye hynder koster faktisk mere end stolene har kostet.Man sidder dog langt bedre i stolene med en hynde. Da vi derfor faldt over 4 hynder i genbrugen til 30 kr stykket, blev de indkøbt med henblik på, at dem kunne vi sy om til stolene. Stof til at betrække med købte  vi i Stof og stil. Det er møbelstof.

Sådan her så hynderne ud før vi gik igang med at sprætte dem fra hinanden. Vores hund Tarsan kan ikke modstå noget der ligger på gulvet, så i nogle dage brugte han hynderne som sin egen plads. Hynderne var virkelige pæne, velholdte og uden pletter, men både farven og facon var helt forkert.

Puden i ryggen har fået bindebånd i toppen og et par syninger i midten for at give det et lidt polstret udseende. Jeg havde for lang tid siden købt en mega lang nål i Søstrene Grene og den kom i brug til dette projekt .

Hynden på sædet er syet med en 3 cm kant rundt for at give det lidt tykkelse. Der er bindebånd i bag. Hynden er lukket det sidste stykke med små sting i hånden.

Det tog lige et par aftener , så var de 8 hynder færdige.

Tarsan, vores hund på 14 år, blander sig i alt hvad vi foretager os 🤣 Så det var ikke nemt at få taget et billede, uden at han sniger sig ind 😆

Datteren har godkendt hynderne og er yderst tilfreds.

Nu skal de bare afleveres i Århus,  næste gang jeg  besøger dem 😍

Håber du kan bruge mit indlæg som inspiration 😊 Man behøver ikke altid købe nyt…

2 thoughts on “Nye have-hynder af gamle

    1. Hej Birgit. Mange tak 😘 Jo den kunne bestemt også være fin som sammenhængende hynde. Men er valgt som 2-delt for at bevare det lette udtryk og så man kan se mest muligt at træet stadigvæk 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *