Vaskepose til genanvendelige rondeller.

Det er blevet meget populært at sy sine egne rondeller i stedet for at bruge vat rondeller. Både for at spare, men i særdeleshed for at passe på vores miljø. Det giver god mening, hvis man bruger mange. Men jeg bruger ganske få vat rondeller. Derfor er jeg ikke lige kommet igang med at lave sådan nogen. Men sidst jeg var i Århus, var jeg inde i en butik hvor de havde nogle lækre vaske rondeller. Rondeller beregnet til at vaske sit ansigt med. De minder lidt om frotte. Se det var lige noget for mig, jeg bruger nemlig mange vaskeklude. 10 stk for 99 kr var også en overkommelig pris. Kommer du en tur til Århus, skulle du overveje at kigge ind i butikken der hedder Tinc.  En meget spændende `sæbehus`. Du kan læse mere om butikken i dette link

Vaske rondellerne lå i et naturfarvet net. Ganske pænt, men lidt kedeligt. Så derfor blev mit aftens projekt i dag, en vaskepose til de brugte rondeller.

Posen er syet af 2 karklude jeg for noget tid siden købte i Søstrene Grene. Karkludene er tilpas tynde til formålet. Deri vil jeg putte de brugte vaskerondeller og så blot smide hele posen i vaskemaskinen når de skal vaskes.

Jeg har blot syet de 2 karklude sammen i  bund og sider. Et lille stykke nede øverst har jeg sat et stykke stof på som løbegang og derigennem trukket et stykke anoraksnor.

 

Som ophæng syede jeg en strop fast i fløjl. Ganske enkelt og hurtigt. Men synes i grunden selv den blev fin.

Vaskerondellerne er råhvide med farvede kanter. Jeg købte 10 i et net, men har taget nogle af dem i brug, derfor ligger der kun 6 på billedet. Et fremtidigt projekt er at sy nogle flere vaske rondeller, men først når jeg finder noget stof som er magen til de købte, da de er fantastisk gode.

Håber du kan bruge mit lille indlæg og smid gerne en kommentar 😊

 

2 thoughts on “Vaskepose til genanvendelige rondeller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *