Natkjole syet efter gratis mønster fra So Sew Easy

Jeg har for længe siden syet en blondetop til yngstedatteren. Har du lyst til at læse det indlæg, ligger det her i link

Det er et gratis mønster fra  https://so-sew-easy.com/

Tanken var, at jeg også ville prøve mønsteret til mig selv, men der kom ligesom hele tiden nye ideer ind over. Nu var planen så at sy en ny natkjole til mig selv, og så kom jeg i tanke om at måske kunne jeg bruge top mønsteret til det formål. Jeg har syet den i en smal strækblonde og en viscosejersey

Mønsteret kan du gratis downloade her i link

Der er i øvrigt rigtig mange andre spændende mønstre og flere der også er gratis på So Sew Easy

Jeg har valgt at sætte jersey bag bryststykkerne. Den bliver derved lidt mere tækkelig og jeg kan godt lige rende en tur ud på terrassen og nyde morgenkaffen.

Bagpå er der et lige blondestykke.

Stropperne er nogle bh stropper som jeg havde liggende fra et andet projekt. Det nederste stykke var en rest jersey jeg havde liggende og derfor kunne jeg ikke give den mere vidde. Ved den næste lader jeg sidesømmene skråne mere udad.

Jeg har syet den i størrelse M. Mønsteret går op til XL. Den næste vil jeg rette en anelse i bryststykkerne, da den er en lille smule for stor over brystet. Men jeg tænker som natkjole er det nok meget behageligt at den ikke sidder for tæt. Den vil også være meget sød som underkjole og så skal jeg da selvfølgelig have den syet som undertrøjer til vinter. Helt klart noget pænere end de toppe jeg ellers bruger om vinteren som undertrøjer.

Dette billeder viser jeg kun for at i kan få indtryk af at den også vil være pæn som undertrøje, samtidigt viser det hvor pænt den sidder over brystet.

Jeg har sovet i den en enkelt nat og kan sige den fungerer rigtig fint som natkjole. Man kan se min topmave, og det er selvfølgelig derfor den skal have lidt mere vidde næste gang..

Til sidst et billede bagfra, så i også kan danne jer et indtryk af hvordan den sidder bagpå.

Et rigtig godt mønster, som jeg håber i har fået lyst til at eksperimentere med. Kig ind på So Sew Easy og se hvad de ellers har af mønstre.

Rigtig god fornøjelse

 

6 thoughts on “Natkjole syet efter gratis mønster fra So Sew Easy

 1. Hej
  Hvordan syer du jersyen bagpå overdelen – Jeg tænker på hvordan du hæfter det sammen med blonden?
  Tak for meget dejlig inspiration
  Mvh
  Annette

  1. Hej Annette. Bagpå bliver jerseyen blot lagt under blondens nederste kant og siksakket på. Jeg forsøger så vidt muligt at følge den bølgede kant på blonden. Men det kommer sig ikke så nøje, da siksakken forsvinder lidt ind i blonden. Mange tak for din søde kommentar 😘

   1. Hej igen,
    Tak for svar 😊
    Du skriver at du har syet jersey bagpå blonden i bh-delen. Hvordan syer du den på?
    Mvh Annette

    1. Åh nu kan jeg se at du på din beskrivelse af blondbh’en har sat en elastik på. Så syer de den på mellem blonden og elastikken?

     1. Hej Annette. Jeg skulle lige være med hvor du mente. Ja lagene er først blonde, derefter jersey og så elastik 👍

    2. Hej Annette. Den er også syet på med en siksak langs kanten på jerseyen. Det ses ikke spor på retsiden, da blonden gør syningen forsvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *