Natkjole syet efter gratis mønster fra So Sew Easy

Toilettaske til manden.

For noget tid siden syede jeg en toilettaske til mig selv. Jeg valgte ved den lejlighed at lave mønsteret i 2 størrelser. En ret lang model og en noget mindre. Min egen er syet efter den store model. Ny har jeg endelig fået syet mandens toilettaske i den mindre model. Stoffet er noget jeg købte i Krakow i sommerferien. Det er ret kraftigt og virker lidt vandafvisende. Indeni er der brugt en bomuld fra Stof og stil.

Mønster og vejledning til tasken ligger i dette link

Jeg har blot denne gang valgt kun at quilte i striber. En grov metal lynlås skal understrege det maskuline og et stykke gjortbånd i den ene ende til at holde i.

Jeg har fortrudt at jeg ikke også satte et stykke i den anden ende, da det så bliver noget nemmere for ham at lyne tasken.

Desværre tænkte jeg mig ikke helt om, da jeg satte båndet på, for det skulle naturligvis have været lidt længere, så det ligesom danner en bue og dermed bliver lettere at få fingrene ind under.

 

Synes lige i skal se den indeni. Den er nemlig lige så pæn indeni som udenpå. Alle sømme er vendt ind og intet bliver syet i hånden.

Min mand fik ikke mit logo på , da den er for rosa. Men så fandt jeg en rest bånd der blev sat på.

Han er yderst tilfreds med sin nye toilettaske.

Håber i får lyst til at prøve mønsteret, eller kan bruge indlægget som inspiration.

 

 

 

3 kommentarer

 • Ester.Johanne Sande

  Kjempeflott

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den er så fin, men undre mig over du har skiftet dit sygals mærke ud da det gør sig så fint på de ting du laver…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej Mette. Mange tak skal du have. Jeg skifter ikke mit symærke, da jeg stadig har rigtig mange af dem. Jeg syer jo kun til min familie og jeg selv, så jeg har til rigtig mange år endnu. Men min datter mente tiden var inde til en opfriskning af bloggen og dens udseende. Derfor er toppen af bloggen ændret og der er kommet nogle flere undergrupper, som jeg dog ikke har nået at lægge de forskellige indlæg ind i. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natkjole syet efter gratis mønster fra So Sew Easy