Toilettaske til manden.

For noget tid siden syede jeg en toilettaske til mig selv. Jeg valgte ved den lejlighed at lave mønsteret i 2 størrelser. En ret lang model og en noget mindre. Min egen er syet efter den store model. Ny har jeg endelig fået syet mandens toilettaske i den mindre model. Stoffet er noget jeg købte i Krakow i sommerferien. Det er ret kraftigt og virker lidt vandafvisende. Indeni er der brugt en bomuld fra Stof og stil.

Mønster og vejledning til tasken ligger i dette LINK

Du skal gå efter den streg på mønsteret hvor der står model medium.

Jeg har blot denne gang valgt kun at quilte i striber. En grov metal lynlås skal understrege det maskuline og et stykke gjortbånd i den ene ende til at holde i.

Jeg har fortrudt at jeg ikke også satte et stykke i den anden ende, da det så bliver noget nemmere for ham at lyne tasken.

Desværre tænkte jeg mig ikke helt om, da jeg satte båndet på, for det skulle naturligvis have været lidt længere, så det ligesom danner en bue og dermed bliver lettere at få fingrene ind under.

Synes lige i skal se den indeni. Den er nemlig lige så pæn indeni som udenpå. Alle sømme er vendt ind og intet bliver syet i hånden.

Min mand fik ikke mit logo på , da den er for rosa. Men så fandt jeg en rest bånd der blev sat på.

Han er yderst tilfreds med sin nye toilettaske.

Håber i får lyst til at prøve mønsteret, eller kan bruge indlægget som inspiration.

9 thoughts on “Toilettaske til manden.

 1. Den er så fin, men undre mig over du har skiftet dit sygals mærke ud da det gør sig så fint på de ting du laver…

  1. Hej Mette. Mange tak skal du have. Jeg skifter ikke mit symærke, da jeg stadig har rigtig mange af dem. Jeg syer jo kun til min familie og jeg selv, så jeg har til rigtig mange år endnu. Men min datter mente tiden var inde til en opfriskning af bloggen og dens udseende. Derfor er toppen af bloggen ændret og der er kommet nogle flere undergrupper, som jeg dog ikke har nået at lægge de forskellige indlæg ind i. 😊

 2. Har du tegnet mønsteret til mandens toilettaske, eller har du nogen mål for denne størrelse.
  Linket viser hen til den store størrelse toilettaske.

  1. Hej Linda. Hvis du prøver at printe mønsteret til toilettasken, vil du opdage at der er 2 størrelser på mønsteret. Det er den lille der er til mænd. Det er på mønsteret det jeg kalder medium størrelse 😘

   1. Hej Gitte
    Vil gerne sy efter dit mønstre, men kan ikke finde linket til mønstret når jeg trykker videre fra denne herre toilettaske. Vil du vejlede mig så Jan min datter måske nå at få en den 13.8.22
    Mange hilsner
    Johanne

    1. hej Johanne. Jeg har lige ændret så link nu er fremhævet, så nu skulle det være til at se hvor link ligger. Sig lige til hvis det stadig volder dig problemer. Rigtig god fornøjelse 😊

 3. Hej Gitte
  Jeg har indkøbt materialer til en toilettaske til min mand.
  Kan du huske -bare sådan cirka- målene på den du syede til din mand?

  Jeg vil rigtig gerne sy indvendig lomme i tasken.
  Men aner ikke hvordan jeg skal gribe det an 🙈 (jeg er ikke så erfaren)
  Jeg vil se om jeg kan finde en vejledning på YouTube, men kan du give mig et råd ifht hvor på stoffet jeg skal starte lommen?
  Og evt hvor stor den skal være?

  Jeg har ledt din (fantastiske) side igennem men kan ikke umiddelbart finde et sted med en vejledning.
  Måske det er simpelt for andre.
  Men ikke for mig 😅

  Håber at du vil hjælpe mig.

  Jeg vil iøvrigt sætte bånd i begge ender som du tilråder 😉

  Bedste hilsner Karina

  1. Hej Karina. Beklager mit sene svar, men der kom lige en ferie ind over. Målene på min mands taske er 28 cm lang, 14 cm høj og 13 cm bred. Den er faktisk alt for stor til min mand, da han kun har få ting i den. Så en mindre toilettaske til ham står på min todo liste. Der er mange former for lommer, der kan bruges indvendigt på en taske. Lommen skal syes som noget af det første før selve tasken syes. Det kan være en påsat lomme, men det kan også være en med lynlås. Jeg vil rigtig gerne tænke en lomme ind i den næste toilettaske. Det bliver dog nok blot en påsat lomme. Men hvis du ønsker en lomme med lynlås kan du måske bruge dette indlæg.
   https://sygal.dk/2019/01/23/lomme-med-lynlaas/
   vh Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *