Ny puf syet af en gammel puf.

Så fik jeg lige en opgave af ældstedatteren.. Mor, kan du ikke lave en stor puf til mig i fløjl.. Jo det kan jeg vel..

Den skulle være stor, 60 x 60 cm. Stof blev indkøbt i Stof og stil i Esbjerg. Det er møbelstof i fløjl.

Men jeg anede ikke helt hvordan jeg skulle gribe det an.. Indtil jeg i en genbrugsbutik i Horsens faldt over en gammel puf. Den så faktisk ok ud, men stoffet var falmet og grimt. Til gengæld havde den de helt rigtige mål.

Den kostede 100 kr, så jeg tog chancen og købte den. Derefter gik begge mine piger igang med at skille den ad og fjerne hæfteklammer og stof.

Derefter syede jeg et betræk der blev trukket udover og slået fast med hæfteklammer i bunden. Til sidst beklædte jeg bunden med et stykke bomuldsstof fra et lagen og satte igen de små stykker træ på der gør det ud for fødder. Nu mangler den kun at få filt limet på fødderne, så den ikke laver mærker på trægulvet.

Datteren er meget tilfreds med hendes nye puf.

Den er 38 cm høj. En højde der gør den velegnet til både siddeplads og fodskammel.

Man kan finde mange gode ting i genbrugsbutikkerne, som med få midler kan ændre udseende og komme til ære og værdighed igen. En ganske billig puf. 100 kr for en gammel puf, 100 kr for stof, lidt ekstra skumgummi og så ellers nogle timers arbejde.

Håber du kan bruge indlægget som inspiration og smid gerne en kommentar.

12 thoughts on “Ny puf syet af en gammel puf.

  1. Super fed puf. Er det 5 løse stykker stof du har syet sammen? Eller hvordan har du gjort det…. har selv en sofa der trænger til nyt betræk,og har også fløj i kikkerten.

    1. hej Pia. Ja, det er 5 stykker stof den er syet sammen af. Uh det lyder som et spændende og stort projekt du skal i gang med. Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *